SEGRE

DEPORTES

Plata i bronze per a Lleida en el Català d’hípica

Clara Foix, segona en la categoria juvenil, i Ester Carrió, tercera en infantils || En el Concurs Complet d’Equitació a Viladecans

Ester Carrió (bronze) i Clara Foix (plata), en el Català d’hípica.

Ester Carrió (bronze) i Clara Foix (plata), en el Català d’hípica.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’hípica lleidatana, que ha tingut per primera vegada a la història representació olímpica en els recents Jocs de Rio gràcies al genet d’Os de Balaguer Albert Hermoso, destaca també en categories de promoció i el passat cap de setmana va aconseguir una medalla de plata i una de bronze en el Campionat de Catalunya de CCE (Concurs Complet d’Equitació) disputat a l’hípica Les Tanques de Viladecans (Barcelona).

Clara Foix García va ser l’amazona lleidatana que va aconseguir la medalla de plata en la categoria infantil muntant Silencio. L’or en aquesta categoria va ser per a Oriol Arjona amb el cavall Comuto, mentre que la tercera plaça va ser per a Pau Català amb Basje.

Per la seua part, Ester Carrió, en categoria juvenil, va aconseguir l’altra medalla per a la representació lleidatana, en aquest cas la de bronze, a cavall d’Inyan. En aquesta categoria, l’or va ser per a Blanca García, amb Staff des Champs, i la plata, per a Paula Fuentes, amb Kantor de Jazz. La resta dels genets i amazones lleidatans que van participar-hi van ser Anna Casal, en juvenils, i Alba Ripoll, Annaïs Moyà i Aleix Mateu, en promoció.

D’altra banda, en l’onzè concurs puntuable de la Lliga de Salts de Lleida a l’hípica Segre es va imposar en la prova d’1,20 metres Pau Mateu, seguit de l’olímpic Albert Hermoso, mentre que tercer va ser Marçal Piró.

tracking