SEGRE

MOTOCICLISME MOTOGP

Aprenents de Màrquez

Vint nens i nenes de sis països aprendran a pilotar al costat del pentacampió a Rufea del 27 d’aquest mes a l’1 de desembre || Segona edició del seu campus

Marc Màrquez, en una foto d’arxiu, impartint els seus coneixements al campus del 2015 a Rufea.

Marc Màrquez, en una foto d’arxiu, impartint els seus coneixements al campus del 2015 a Rufea.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La segona edició de l’Allianz Junior Motor Camp del pentacampió del món Marc Màrquez ja coneix els noms dels vint nens afortunats que, del 27 d’aquest mes a l’1 de desembre, aprendran a pilotar una moto de motocròs al Circuit de Rufea (Lleida) amb totes les despeses pagades. Es tracta de disset nens i tres nenes que provenen d’Espanya, Alemanya, el Regne Unit, França, Portugal i Itàlia. Vuit són catalans, però no n’hi ha cap de lleidatà.

Aquests vint seleccionats han estat elegits entre totes les candidatures que Allianz Seguros i Marc Màrquez han rebut al web del seu projecte conjunt, Laps for life 93.

Els va elegir el pilot després d’omplir un formulari i gravar un vídeo mostrant la seua habilitat amb la moto

Els participants van ser escollits pel pilot de Cervera i el seu equip després d’omplir un formulari d’inscripció. En aquest formulari, se’ls demanava que gravessin un vídeo on mostressin les seues habilitats a sobre de la moto i expliquessin la seua motivació per anar al campus amb el tricampió de MotoGP. “Tinc moltes ganes que arribi el dia i poder començar a entrenar-me; l’elecció no ha sigut fàcil, però espero que els elegits gaudeixin al màxim sobre la moto”, va comentar el pilot lleidatà.

D’altra banda, Marc Màrquez complirà a València 150 grans premis. El campió del món de MotoGP 2016 ha aconseguit la victòria en una de cada tres carreres que ha disputat en els seus nou anys en el Mundial.

Amb només 23 anys i sumant les seues aparicions en 125cc, Moto2 i MotoGP, ha acumulat 55 victòries (un 37% de les carreres), 89 podis (el 60%), 65 poles (el 44%) i 50 voltes ràpides en cursa (el 34%), unes fites que, en 149 grans premis, l’han situat entre els pilots més premiats de la història.

D’altra banda, Laps for life 93 és un projecte que aquest any ha fet una acció a favor de la Fundació Isidre Esteve per ajudar les persones amb mobilitat reduïda, ha donat quaranta tones de menjar als bancs d’aliments i ha organitzat la primera Allianz Night Run a favor d’Aldeas Infantiles SOS.

tracking