SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Dotze vetats més se sumen a la denúncia a la Catalana

El grup municipal de CiU demana diàleg en el cas del seguidor amb discapacitat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Uns altres dotze aficionats del Lleida que tenen l’accés al Camp d’Esports vetat pel club es van afegir ahir al recurs denúncia que 17 seguidors van presentar dilluns davant del Comitè d’Apel·lació de la Federació Catalana de Futbol. Amb ells, de la llista de 57 vetats que va comunicar el Lleida abans del partit davant de l’Atlètic Balears, són ja 29 els aficionats que han denunciat la seua situació davant de l’FCF, a la qual sol·liciten la suspensió “provisional i urgent” de la prohibició d’accedir al recinte municipal.

Defensen que des del Lleida s’ha vulnerat amb aquesta decisió el dret constitucional a la presumpció d’innocència i lamenten que els afectats no saben per què se’ls impedeix entrar al Camp d’Esports, a més que no han estat escoltats i no han pogut defensar-se. També acusen el club de fer una relació “indiscriminada”, ja que davant del Cornellà es va vetar gent que sí que va entrar en el partit anterior.

Pel que fa al cas del seguidor discapacitat que també ha estat vetat, el grup municipal de CiU demana “diàleg entre les parts” perquè “el xaval és innocent, no ha fet res i no es mereix que el vetin”, va explicar en aquest sentit Paco Cerdà.

Toño Vázquez, durant l’entrenament d’ahir.

Toño Vázquez, durant l’entrenament d’ahir.

tracking