SEGRE

BÀSQUET LEB OR

“És una victòria que ens reforça encara més”

Comenge lamenta no haver tancat el partit abans || “Molt satisfets de guanyar a Castelló”

Demétrio i Marc Rubín de Celis intenten frenar l’avanç d’un jugador del Castelló durant el partit d’ahir, en el qual van aconseguir la setena victòria de la temporada.

Demétrio i Marc Rubín de Celis intenten frenar l’avanç d’un jugador del Castelló durant el partit d’ahir, en el qual van aconseguir la setena victòria de la temporada.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tècnic de l’Actel Força Lleida, Borja Comenge, es va mostrar “molt safisfet” per una victòria que “ens reforça encara més”, però va assenyalar que havia d’analitzar el partit per veure per què l’equip no el va saber tancar abans i va haver d’apel·lar a un triple de Sutina a falta de quatre segons. “Estem realment satisfets per haver estat el primer equip que guanya aquí, en una pista tan difícil com aquesta i sent capaços de tornar a patir en un final ajustat”, va sostenir.

El tècnic va destacar el fet que en l’anterior partit també van guanyar en un final ajustat, la qual cosa, sens dubte, “et dóna més tranquil·litat en situacions així”. “No ens hem tornat massa bojos ni amb els àrbitres ni amb l’ambient, ni quan el Castelló ens ha remuntat 7 punts. Quan véns de guanyar en un final ajustat, estàs més tranquil i et sents més reforçat”, va valorar Comenge.

El tècnic va admetre que “hem d’analitzar com ha estat, perquè, a banda que el Castelló ho ha fet molt bé, segur que nosaltres podíem haver-ho fet una mica millor per no deixar que el rival en tan poc temps et pugui tornar a discutir el resultat, quan teníem l’oportunitat de tancar el partit. Però no ho hem sabut fer”, va afegir, i va destacar la “personalitat” de Juampi per anotar aquest triple al final. “Després ja bastava amb ser cautelosos des de la línia de tres en els quatre segons que faltaven.”

També va explicar que, de la mateixa manera que “el resultat al descans era un pèl enganyós, perquè el Castelló ha estat millor en el primer temps, també ho ha estat en l’últim, quan nosaltres hem estat millor a la pista però això no s’ha reflectit en el marcador”.

tracking