SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Umtiti es lesiona i suma una altra baixa en defensa

El gal és dubte davant del Màlaga, mentre que el club recorrerà la groga a Messi

Messi protesta a l’àrbitre al perdre la bota per una entrada.

Messi protesta a l’àrbitre al perdre la bota per una entrada.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El defensa del FC Barcelona Samuel Umtiti es va lesionar ahir amb la selecció francesa durant un entrenament i és la primera víctima del virus FIFA en aquesta nova aturada de la Lliga per al Barça. Umtiti pateix una elongació muscular a l’isquiotibial de la cama esquerra i tornarà a Barcelona per posar-se en mans de l’equip mèdic del club blaugrana. Avui l’examinaran per comprovar si pot jugar contra el Màlaga la pròxima jornada de Lliga la setmana que ve. Si hi hagués el més mínim risc, se’l reservaria per al partit de Champions davant del Celtic. La baixa d’Umtiti s’uneix a les ja conegudes en defensa de Mathieu, Piqué i Alba, ja a la recta final de la seua recuperació, a més del centrecampista Andrés Iniesta.

D’altra banda, el Barça presentarà un recurs davant del Comitè d’Apel·lació per la groga que va veure Leo Messi durant el partit de Lliga de diumenge passat al Ramón Sánchez Pizjuán, després que el Comitè de Competició decidís ahir no retirar-l’hi.

Competició ha desestimat les al·legacions a l’acta arbitral presentades per l’entitat blaugrana al considerar impossible revocar una decisió arbitral. El col·legiat Jaime Latre va sancionar Messi amb una targeta groga al “retardar la sortida del terreny de joc amb l’ànim de perdre temps”, segons va reflectir a l’acta. Messi es va quedar al camp cordant-se la bota dreta després que N’Zonzi l’hi tragués en una entrada.

tracking