SEGRE

DEPORTES

Una amazona de Hong Kong vol l’olímpic Hito

Albert Hermoso negocia el lloguer del cavall durant un parell d’anys || El lleidatà ha estat convidat a un cros ‘indoor’ a Ginebra

Albert Hermoso, muntant Hito CP durant una prova internacional a Montelibretti.

Albert Hermoso, muntant Hito CP durant una prova internacional a Montelibretti.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La condició d’olímpic d’Hito CP, el cavall amb el qual el lleidatà Albert Hermoso va fer aquest estiu a Rio de Janeiro el debut en uns Jocs Olímpics, ha suscitat l’interès de diferents compradors, especialment de l’estranger, per adquirir l’animal. Recentment, una amazona de Hong Kong que resideix a Anglaterra es va desplaçar fins a Els Serrats de Vallfogona de Balaguer per muntar Hito i ara Hermoso en negocia la sortida, possiblement de lloguer. “Va venir, el va provar i li va agradar molt. De moment no hi ha res tancat, només hem parlat de la fórmula que millor ens pot encaixar als dos i tot apunta que seria més un lloguer durant dos o tres anys que una compra”, explica el genet balaguerí.

Paral·lelament a les seues tasques empresarials, Hermoso, que ahir va ser rebut pel president de la Diputació, Joan Reñé, no descuida l’apartat esportiu i aquest cap de setmana té un nou compromís a Madrid, a la Copa del Rei de concurs complet, que ja va guanyar fa un parell de temporades.

Així mateix, d’aquí a dos setmanes prendrà part en un concurs internacional a Montpeller i tancarà la temporada oficial en un cros indoor a Ginebra, al qual únicament assisteixen una trentena de genets per invitació.

La seua condició d’olímpic li ha obert més portes en l’àmbit esportiu, però “el que més m’ha aportat és una motivació en l’àmbit personal”, va dir.

tracking