SEGRE

FUTBOL

Les penyes portaran el Lleida davant la justícia ordinària

La Federació Catalana resoldrà el recurs de 29 vetats la setmana que ve

Array

Array

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El grup de 29 seguidors (17 en primera instància, als quals després es van afegir dotze) sobre una llista total de 57 afectats pel veto imposat pel Lleida Esportiu per accedir al Camp d’Esports acabarà utilitzant la via de la justícia ordinària contra la directiva del club, després d’esgotar prèviament els tràmits amb el recurs presentat davant del comitè d’apel·lació de la Federació Catalana de Futbol i, posteriorment, si procedeix, davant del Tribunal Català de l’Esport.

El comitè d’apel·lació, que resoldrà el cas del Lleida la setmana que ve i no ahir, com estava previst inicialment, tan sols pot demanar informació al club sobre els motius del veto, ja que no té poder sancionador sobre aquest tema al no tractar-se d’un tema estrictament esportiu.

La via següent és el Tribunal Català de l’Esport, que podria fer-se càrrec del cas sempre que les dos parts estiguin d’acord, la qual cosa no sembla, de moment, probable.

En qualsevol cas, els denunciants estan disposats a arribar fins al final, és a dir, fins a la justícia ordinària, per fer valer els seus drets.

Els 29 denunciants consideren vulnerats els seus drets, perquè “s’ha omès qualsevol principi bàsic de qualsevol procediment sancionador o disciplinari” i que estan en “indefensió total”, al no haver estat informats dels motius del veto.

També acusen de “mala fe” el Lleida per haver-los cobrat l’abonament sense advertir-los “formalment” de l’obertura d’un procediment disciplinari sancionador.

Debat a la Paeria sobre el veto La comissió informativa per a les polítiques de drets i serveis a les persones de la Paeria tractarà dimecres, a proposta de la CUP-Crida per Lleida, el veto als seguidors del Lleida Esportiu.

tracking