SEGRE

MOTOCICLISME

Màrquez es posa líder i Lorenzo s’estanca

En la tercera sessió d’entrenaments lliures a Xest

Màrquez es posa líder i Lorenzo s’estanca

Màrquez es posa líder i Lorenzo s’estanca

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El lleidatà Marc Màrquez (Repsol Honda RC 213 V) es va posar líder al terme de la tercera de les sèries lliures per al Gran Premi de la Comunitat Valenciana en el circuit Ricardo Tormo, que configura la llista de participants en la primera i segona classificació, en la qual Jorge Lorenzo (Yamaha YZR M 1) "es va estancar".

Lorenzo, que havia estat el més ràpid en la primera jornada, no va poder rebaixar el seu registre i avui s’ha vist superat tant per Marc Màrquez com per Maverick Viñales (Suzuki GSX-RR), encara que com ells va entrar en la segona classificació directa, com també el seu company d’equip, l’italià Valentino Rossi, encara que en el seu cas amb algunes dificultats més.

Rossi, que sí que va poder esgarrapar unes dècimes al seu registre del primer dia, es va haver de conformar amb la novena posició a gairebé sis dècimes de segon del seu company d’equip.

Un altre italià, Andrea Iannone (Ducati Desmosedici GP16), va ser protagonista involuntari en aquesta tercera tanda de lliures, en la que una badada gairebé li fa envestir per darrere al colombià Yonny Hernández (Ducati Desmosedici GP14.2), si bé en l’últim moment va aconseguir esquivar el seu rival encara que a l’acció va arrencar les ales del costat esquerre de la seua moto.

Pitjor sort va córrer l’australià Jack Miller (Honda RC 213 V), que se’n va anar per terra i va haver de deixar una de les seues motos en el lateral del traçat per tornar caminant al seu taller i continuar amb la segona moto per concloure setzè.

Dani Pedrosa (Repsol Honda RC 213 V) va evidenciar una notable recuperació i pel seu rendiment les lesions que va patir en la caiguda del Japó no li han passat una factura major el segon dia, ja que va aconseguir el cinquè temps, a poc menys de cinc dècimes de segon del seu company d’equip i campió matemàtic de MotoGP el 2016.

Màrquez es posa líder i Lorenzo s’estanca

Màrquez es posa líder i Lorenzo s’estanca

tracking