FUTBOL

El Lleida s’enfonsa a Gavà i entra en descens

L’equip de Siviero surt derrotat 3-1 i només ha sumat 6 dels últims 24 punts en joc

El Lleida ha entrat en descens després de perdre per 3-1 en el camp del Gavà. L’equip de Gustavo Siviero no ha estat capaç d’aconseguir una victòria que li era imprescindible per sortir de la zona baixa de la classificació i, per contra, ha patit una humiliant derrota que li ha deixat en la penúltima posició de la taula, amb només 14 punts en d’altres tantes jornades.

El Lleida ha confirmat el seu mal moment. Si en la jornada anterior va perdre a casa per 0-2 davant del Cornellà, avui ha estat a Gavà on l’equip ha demostrat de nou que, aquesta temporada, pensar en el play off queda ara mateix molt lluny i el que toca és lluitar per assegurar la permanència. Un objectiu inimaginable a començament de temporada. Però l’equip de Siviero únicament ha estat capaç de sumar 6 punts dels últims 24 que hi havia en joc, la qual cosa li ha condemnat a la zona de descens.

El partit entre els dos equips necessitats de punts s’ha trencat a poc del descans, quan el jugador local Sascha ha marcat l’1-0 (43') amb el qual s’ha arribat al descans. Pitjor s’han posat les coses tot just iniciar-se la segona meitat, quan Boris ha anotat el 2-0 (48'). Javi Casares ha tornat a posar al Lleida en el partit amb el 2-1 en el minut 54, però amb l’equip buscant l’empat com a mal menor, el que ha arribat ha estat el 3-1, marcat de nou per Boris en el 69.

L’equip ha estat recolzat en les grades per un grup de seguidors de les penyes del Lleida, desplaçats amb autocar. Al final del partit, el tècnic, Gustavo Siviero, ha dit que "entendria" qualsevol decisió que el club prengués sobre el seu futur.