SEGRE

BÀSQUET LEB OR

L’Actel promociona Lleida

El club va organitzar una visita a la Seu Vella perquè els jugadors coneguessin el patrimoni de la ciutat || Quàdruple empat al capdavant de la categoria

La totalitat de la plantilla, el cos tècnic i diversos membres de la junta directiva van visitar ahir la Seu Vella.

La totalitat de la plantilla, el cos tècnic i diversos membres de la junta directiva van visitar ahir la Seu Vella.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Després de la dolorosa derrota encaixada divendres davant del Gipuzkoa, amb una cistella a l’últim segon, la plantilla de l’Actel Força Lleida va voler evadir-se de la competició amb una visita organitzada a la Seu Vella, en un intent del club que els jugadors, especialment els forans, coneguin el patrimoni de la ciutat, i més ara que busca el reconeixement com a Patrimoni Mundial de la Unesco. Tots els integrants de la plantilla lleidatana, el cos tècnic i diversos directius, encapçalats pel president, Félix González, van visitar el monument més representatiu de la ciutat després de visitar també l’ajuntament, on van ser rebuts per la regidora d’Esports i Cultura, Montse Parra. Pel que fa al pla esportiu, ahir es van jugar tres partits més de la novena jornada de LEB Or, que van registrar les victòries de Breogán i Oviedo, que atrapen els de Borja Comenge al capdavant de la classificació. Ara hi ha un quàdruple empat en la primera posició, que podria trencar avui el Corunya si guanya el seu partit a la pista del Càceres.

Els de Lugo van passar per sobre del Castelló, que van batre per un clar 82-65, mentre que els asturians, liderats pel gegant Felipe Dos Anjos, autor de 24 punts i 13 rebots per a una valoració de 36, van guanyar 80-74 el Prat.

Finalment, l’Araberri va donar la sorpresa i va guanyar a Ourense.

tracking