VOLEIBOL PRIMERA DIVISIÓ

Oportunitat perduda per al Balàfia

Un jugador de La Nuit Balàfia Vòlei remata davant de l’oposició de dos rivals.

La Nuit Balàfia Vòlei va deixar escapar ahir una bona oportunitat per sumar la victòria. Els lleidatans van començar molt bé el partit i fins i tot haurien pogut posar-se dos sets a sobre, però van acabar cedint (1-3) davant de l’AE Aula barceloní, un rival directe a la classificació.

Els homes de Jordi Martínez van sortir molt concentrats a la pista. En el primer set, el Balàfia va aconseguir desenvolupar un gran joc i va ser superior al seu rival. Una bona recepció, que permetia les transicions en atac, sobretot per la zona tres, i una bona defensa que facilitava els contraatacs, van fer que La Nuit s’emportés el primer parcial amb justícia (25-22).

El segon període va començar de la mateixa manera, encara que el joc entre els dos equips es va igualar. Gran part de l’encontre es va decidir en el tram final d’aquest parcial, quan els lleidatans van tenir dos oportunitats per tancar-lo i van veure a la fi com acabaven superats (25-27).

En el tercer set, els de Jordi Martínez no es van ensorrar i van començar bé, competint davant d’un rival que no ho posava gens fàcil. Tanmateix, a partir del punt número 15 van afluixar. Van cometre massa errors i els va costar molt la recepció (20-25).

En el quart parcial, el Balàfia va ser incapaç de revertir la situació i es va ensorrar. Va abaixar els braços i va acabar cedint per 16-25.

Ara, el següent partit de La Nuit Balàfia Vòlei és dissabte vinent, una altra vegada a casa, davant del CN Sabadell.