SEGRE

Futbol

Els 'vetats' del Lleida es deixen sentir a Gavà en la seua 'guerra' a la directiva

Els jugadors del Lleida van anar a saludar els aficionats blaus

Els 'vetats' del Lleida es deixen sentir a Gavà en la seua 'guerra' a la directivaCarles Miranda

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les penyes del Lleida van tornar a evidenciar les seues diferències, de moment irreconciliables, amb la directiva, al llarg del partit. Tal com havien anunciat, uns seixanta aficionats es van desplaçar, amb autocar i en cotxes particulars, fins a Gavà. Durant el primer temps van alternar crits d’ànim cap a l’equip amb els ja habituals contra la directiva que se senten a cada partit a casa des de l’exterior del Camp d’Esports.

Tanmateix, la situació va empitjorar durant el descans. Els vetats, majoritàriament de la penya Rudes, van haver de passar per davant de la llotja, on la vicepresidenta Montse Balagué era la representació institucional del club. Alguns membres de la penya es van encarar amb ella afirmant que els estava filmant amb el mòbil. L’enganxada va degenerar després del partit en una veritable batalla dialèctica a les xarxes socials. Balagué també va mostrar el seu desgrat, de manera prou visible, pel fet que els jugadors, encoratjats pel tècnic lleidatà Gustavo Siviero, es dirigissin, una vegada acabat el partit, cap a la zona de lateral on s’ubicaven els aficionats desplaçats des de Lleida per agrair-los el suport deixat durant el partit.

Per cert, que Jordi Esteve, director esportiu, que va arribar amb el partit ja començat i se’n va anar abans d’acabar, va assegurar en el descans a SEGRE que no tenia constància que s’hagués convocat des del club cap reunió per provar d’arribar a algun tipus d’acord per concloure aquesta polèmica.

Picabaralla a Twitter

tracking