ATLETISME

La Volta a l'Estany reuneix prop de 800 participants

Van guanyar Ricard Pastó i Rosamari Carulla

La sortida de la prova llarga va ser multitudinària, amb la participació de centenars de corredors.

La vuitena edició de la Volta a l’Estany d’Ivars i Vila-sana, organitzada pel Club Atlètic Ivars, va reunir ahir prop de vuit-centes persones per participar en una de les dos proves atlètiques que tenien lloc: la de 5 quilòmetres (mitja volta a l’estany) i la de 10 quilòmetres (una volta sencera). Encara que n’hi havia una altra de programada de 7 quilòmetres per a persones en cadira de rodes, no va tenir cap inscrit. Tots els atletes van gaudir d’un recorregut espectacular i van convertir aquesta carrera en una de les més emblemàtiques de la província.

La victòria a la prova llarga va ser per a Ricard Pastó i Rosamari Carulla. Els dos atletes es van imposar amb facilitat als seus rivals. En categoria masculina, Pastó, del Xafatolls, va completar el recorregut en 31.38 minuts, més d’un minut menys que Xavi Garcia (FACVAC Ronhill Team), segon. En dones, la clara vencedora va ser Rosamari Carulla, del Logiesport-La Guineu, que va marcar un crono de 38.15 minuts, davant el 40.35 de Laura Gómez, segona classificada (M3T Mallorca Trainning). En la prova curta, Òscar Balcells va guanyar en categoria masculina amb un temps de 17.33, mentre que en dones es va imposar Mari Sanfeliu (Logisesport-La Guineu), amb un registre de 20.20.