PIRAGÜISME COMPETICIÓ

El Sícoris participa en una marató a França

La representació sicorista posa després de la prova.

La secció de piragüisme del Sícoris Club va participar la setmana passada en el XXXII Marathon Internacional des Gorges de l’Ardèche, a França, una de les competicions més dures del calendari internacional de maratons europees. La prova es va disputar a la regió de Roine-Alps, entre les ciutats de Vallon-Pont d’Arc i St. Martin d’Ardèche, amb un recorregut total de 32 quilòmetres i una participació de 1.300 palistes. El millor sicorista classificat va ser Alan Padilla, que va ocupar la sisena posició de la categoria C1, mentre que Laura Miralles va acabar novena i Aurelia Prat dinovena en caiac individual. A la categoria absoluta, Xavi Miralles va creuar la meta el dinovè i German Jiménez ho va fer el 31è, mentre que Rafa Herrera, fent parella amb el castellonenc Cinto Humbría, va acabar el 35è.