SEGRE

MOTOCICLISME MOTOGP

Marc arranca el test quart

Va començar amb la moto del 2016 i després va provar la nova Honda, en una sessió dominada per Viñales || Cervera reforçarà el servei de wifi per a l’homenatge

El pilot de Cervera, ahir a cavall de la nova Honda que pilotarà la pròxima temporada.

El pilot de Cervera, ahir a cavall de la nova Honda que pilotarà la pròxima temporada.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La temporada 2017 de MotoGP va arrancar ahir amb els primers entrenaments oficials al Circuit Ricardo Tormo de Xest, plagats d’estrenes com la de Jorge Lorenzo amb Ducati o Maverick Viñales amb la Yamaha, amb el gironí marcant el millor temps al davant del que serà el seu company Valentino Rossi i del balear, mentre que Marc Màrquez (Repsol Honda) va acabar quart.

El pentacampió del món va debutar en una primera tanda de cinc voltes i va marcar un temps lent, però va anar millorant i quan no havia transcorregut ni una hora d’entrenaments, i en una segona tanda, ja va rodar en 1:32.729 amb la moto que li ha donat l’últim títol. Va fer 14 voltes amb l’Honda del 2016, marcant un millor registre de 1:31.605, i després va provar la moto que portarà en el pròxim campionat i amb què va firmar el seu millor temps, 1:31.102, a 0.172 del millor de Viñales. Lorenzo va lluir a la nova Ducati un look elegant i escarit, apostant per un estil men in black amb una Desmosedici que només lluïa el seu dorsal 99 i diversos detalls en roig sobre el negre d’una muntura, sense patrocinadors, per ordre de Yamaha. Més va voler tunejar la moto Maverick Viñales, que en la seua estrena a Yamaha també va tenir una moto negra però convertida en un avió de caça i amb l’ensenya Mack al llom.

D’altra banda, Cervera ultima els detalls de l’homenatge que aquest dissabte dispensarà a Marc Màrquez pel seu cinquè títol mundial. En aquest sentit, l’ajuntament va anunciar ahir que es reforçarà el servei de wifi durant la festa per evitar els problemes que hi havia en anys anteriors de cobertura a causa de la gran aglomeració de fans. L’operadora Nxt-Telecom donarà senyal als carrers més cèntrics pels quals passarà la rua, així com a la plaça Pius XII, on se celebrarà el final de festa.

Així mateix, el Museu Comarcal ampliarà l’horari habitual tant dissabte (de 10.00 a 20.00 hores) com diumenge (de 10.00 a 14.00) perquè els fans puguin visitar la sala d’exposicions dedicada a Marc i al seu germà Àlex.

Els actes començaran dissabte al migdia amb la protocol·lària recepció a Màrquez a la Paeria de Cervera, des del balcó de la qual saludarà els aficionats. La rua, que arrancarà a les 19.00 des del restaurant Bona Teca, es podrà seguir per les pantalles gegants que l’organització instal·larà a l’escenari de la plaça Pius XII i al Gran Teatre de la Passió.

El pilot de Cervera, ahir a cavall de la nova Honda que pilotarà la pròxima temporada.

El pilot de Cervera, ahir a cavall de la nova Honda que pilotarà la pròxima temporada.

tracking