SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

La Paeria es compromet a mediar amb les penyes

Resposta de Montse Parra a preguntes de la Crida-CUP sobre el conflicte

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Paeria va assumir ahir el compromís de mediar en el conflicte entre els seguidors del Lleida Esportiu i el club. Així ho va explicar la regidora d’Esports, Montse Parra, durant la Comissió d’Esports, a preguntes del grup municipal Crida per Lleida-CUP, encara que Parra va incidir que “intentarem mediar, però no podem imposar res. El Lleida utilitza una instal·lació municipal, com altres clubs, però ells gestionen les relacions amb els jugadors i els seus aficionats”.

Per la seua part, Francesc Gabarell, de la Crida, va assenyalar que “els hem instat que mediïn ja. La pilota s’ha fet molt gran. Personalment, conec gent que no és de cap penya i tampoc la deixen entrar. No té sentit”, va afegir.

La Crida va fer tres preguntes. La primera va ser si el club havia comunicat a la Paeria els motius del veto i la segona si ells s’havien adreçat al Lleida per preguntar-ho. En els dos casos la resposta va ser no. “Per això hem preguntat què pensen fer i Parra ha adquirit el compromís que mediarà.”

Per la seua part, el Comitè d’Apel·lació de la FCF té previst pronunciar-se avui sobre la denúncia presentada per 29 seguidors vetats. Si es declara incompetent, recorreran al Tribunal Català de l’Esport.

Dispositiu policial en un dels recents partits que s’han disputat a Lleida.

Dispositiu policial en un dels recents partits que s’han disputat a Lleida.

tracking