SEGRE

MOTOCICLISME

Segueix l'homenatge a Marc Màrquez

SEGRE.com emet en 'streaming', via Lleida Televisió, el multitudinari homenatge que el campió rep a Cervera

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Pots veure en 'streaming' a SEGRE.com el multitudinari homenatge que Marc Màrquez rep a Cervera, amb motiu del tercer títol de Campió del Món de MotoGP i el cinquè de la seua carrera. El programa, emès per Lleida Televisió i la Xarxa, a través del canal 159 de Movistar+, comença a les 19.45 hores des d’un plató habilitat a la plaça Pius XII, on finalitza la rua i tindran lloc els parlaments.

La rua comença davant de la seu del Fan Club, el restaurant la Bona Teca i des de les 19.45 hores al programa s’emeten reportatges sobre Marc i entrevistes amb el seu germà Àlex, també Campió del Món; amb Carlos Liñán, el cap de mecànics de l’equip Honda; Santi Hernández, el cap d’enginyers; l’expilot Àlex Crivillé i el president del Moto Club Segre, Lluís Capdevila.

L’espai, conduït pel periodista de Lleida Televisió Òscar Fernández, compta amb els comentaris d’Emilio Pérez de Rozas, periodista i autor del llibre Marc Màrquez. Somnis que es compleixen i el també periodista de Lleida TV, Carles Castelló. Compta també amb les opinions del president de la Diputació, Joan Reñé, i l’alcalde de Cervera, Ramon Royes. També s’ofereixen diferents reportatges sobre aspectes de la seua vida a la capital de la Segarra.

tracking