SEGRE

FEDERACIONS

Un lleidatà, al capdavant de la Federació Catalana de Motociclisme

Josep Maria Mañé, de Vilanova de Meià, elegit per suplir el dimissionari Josep Abad || Primera vegada que Lleida presideix la institució

Josep Maria Mañé ja mana al capdavant de la Catalana.

Josep Maria Mañé ja mana al capdavant de la Catalana.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Josep Maria Mañé, de 56 anys i natural de Vilanova de Meià, és el nou president de la Federació Catalana de Motociclisme en substitució de Josep Abad, que va dimitir del càrrec fa uns dies. Mañé, que fins ara ocupava el càrrec de vicepresident segon, es converteix així en el primer lleidatà que dirigeix la institució, després que la junta directiva ho elegís en la reunió de dimarts passat.

Mañé sempre ha estat vinculat al món del motociclisme, primer com a pilot d’enduro, modalitat en què va arribar a aconseguir un subcampionat de Catalunya el 1982, i després en la faceta de directiu, tant del Moto Club Segre, entitat a la qual pertany des del 1983, com de la Catalana, de la qual ha estat un assidu col·laborador. A més, també va exercir funcions de cronometrador, una tasca que exerciria durant un llarg període i que el portaria a ser el cap de cronometratge del Circuit de Barcelona-Catalunya.

Mañé afronta amb il·lusió el repte de presidir la Federació Catalana de Motociclisme. “Tinc la voluntat de seguir amb els projectes i la filosofia posats en marxa per aquesta junta directiva des dels inicis. El repte és tan majúscul com il·lusionant; és un orgull presidir aquesta Federació”, va assenyalar el nou president de la Catalana, casat a Montgai i que actualment resideix a Sant Feliu de Llobregat.

tracking