SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

El Barça anirà al TAD per Messi

El club continua defensant que la groga que va veure Leo és injusta i que no va perdre temps perquè tenia la bota trencada || L’argentí es va incorporar ahir als entrenaments abans del previst

Bartomeu, Piqué, Mikitani i Shakira, amb altres persones, dimecres a la nit al sopar.

Bartomeu, Piqué, Mikitani i Shakira, amb altres persones, dimecres a la nit al sopar.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El FC Barcelona va informar ahir que presentarà un recurs al Tribunal Administratiu de l’Esport (TAD) per la targeta groga que va veure Leo Messi durant el partit de Lliga disputat a l’estadi Ramón

Sánchez

El propietari i fundador de Rakuten va organitzar un sopar amb els dos i el president del Barça

Els fets es van produir a l’Sporting-Athletic de la primera jornada i el club de Gijón recorrerà

Pizjuán en l’última jornada, després que els comitès de Competició i Apel·lació hagin decidit no retirar la sanció al jugador argentí. El col·legiat Jaime Latre va sancionar Messi amb una targeta groga per haver “retardat la sortida del terreny de joc per posar-se en ordre l’equipació amb l’ànim de perdre temps”, segons va reflectir a l’acta arbitral.

El davanter del Barça es va quedar al camp cordant-se la bota dreta després que el sevillista N’Zonzi l’hi arranqués en una entrada, a la recta final del matx. Cosa que va resultar impossible ja que la bota havia quedat inservible després de la trepitjada del francès. La targeta va provocar la ira del mateix Messi, incrèdul davant de la decisió del col·legiat, al qual li va ensenyar repetidament la bota trencada. D’altra banda, Messi i Mascherano, que van tornar de matinada després de jugar un partit internacional amb la seua selecció, es van incorporar ahir, abans del previst, als entrenaments per preparar el partit de demà contra el Màlaga.

Messi i Mascherano van viatjar en un avió que el París Saint-Germain va contractar per a la tornada del seu davanter Ángel Di María i per això van arribar abans. També es van incorporar ahir els internacionals espanyols Sergio Busquets i Sergi Roberto; el sub-21 espanyol Denis Suárez, així com l’alemany Marc André Ter Stegen i el francès Lucas Digne. Luis Suárez (baixa davant del Màlaga per sanció) i Neymar s’hi incorporaran avui.

Hi van assistir Hiroshi Mikitani, director executiu de Rakuten; Josep Maria Bartomeu, president del FC Barcelona, i altres directius de les dos empreses. I, per descomptat, a l’esdeveniment es van afegir tant Gerard Piqué com Shakira, els inspiradors d’aquest acord.

madrid

El Comitè de Competició va sancionar ahir l’Sporting amb el tancament parcial del sector de la grada d’El Molinón, des del qual es van proferir insults i càntics de caire racista contra el jugador de l’Athletic de Bilbao Iñaki Williams en el primer encontre d’aquesta temporada, sanció davant de la qual el club va reaccionar mostrant la seua “més absoluta disconformitat”.

La sanció va ser rebuda al migdia d’ahir a la seu del club de Gijón, i el consell d’administració va elaborar una nota on assegura que “la sanció no està ajustada a dret, és injusta i desproporcionada, com es posarà de manifest en el recurs que s’interposarà davant del Comitè d’Apel·lació de la mateixa Federació Espanyola de Futbol”.

Segons assenyala el club de Gijón, “consta acreditat a l’expedient que el club va complir diligentment amb les seues obligacions i va adoptar les mesures de prevenció exigides a la normativa i la legislació vigents com així ho recull l’informe del partit, així com el del coordinador de seguretat”.

L’Sporting afegeix que “en tots els informes dels agents intervinents en el partit, no només es posa en dubte els fets denunciats, si no que es deixa constància del compliment de totes i cadascuna de les mesures de prevenció establertes”.

D’altra banda, el club de Gijón recorda “la impossibilitat d’identificar els possibles responsables dels crits denunciats malgrat haver realitzat diversos visionaments de les imatges de la Unitat de Control Operatiu dependent de la Lliga de Futbol Professional”.

L’Sporting afegeix a l’escrit que “la mateixa llei és clara a l’establir que en el cas que, preses totes les mesures exigides i complertes les obligacions diligentment, fins i tot esdevenint-se un fet que pogués qualificar-se com a racista”.

tracking