SEGRE

Futbol

La Catalana s'inhibeix amb els vetats del Lleida Esportiu

Apel·lació no admet per “falta de competència objectiva” el recurs dels 29 aficionats
vetats pel club, que anuncien que aniran al Tribunal Català de l’Esport

Onze inicial del Lleida en el ‘play-off’ de Sevilla, en el qual figuren alguns dels denunciants.

Onze inicial del Lleida en el ‘play-off’ de Sevilla, en el qual figuren alguns dels denunciants.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Comitè d’Apel·lació de la Federació Catalana de Futbol va decidir ahir no admetre a tràmit el recurs denúncia presentat per 29 seguidors del Lleida que tenen vetat l’accés al Camp d’Esports, per “falta de competència objectiva” a la sol·licitud d’aquests de suspendre cautelarment la mesura dictada pel club, que afecta 57 persones.

En el seu escrit d’onze folis el Comitè remarca les qüestions que són competència de l’esmentat Comitè i recorda que “existeixen nombrosos precedents d’assumptes d’idèntica naturalesa al que ens ocupa, i en tots la resposta ha estat sempre la mateixa, consistent a entendre que per la naturalesa privada dels actes del club i associacions, la competència correspon a la jurisdicció ordinària”.

La resolució afecta les dos reclamacions, la que van presentar primer disset afectats, als quals posteriorment es van afegir dotze més ja que, recorda, “es tracta d’idèntiques pretensions”, argumentant “raons d’economia processal”.

Els reclamants disposen ara d’un termini de deu dies per presentar un recurs davant del Tribunal Català de l’Esport, cosa que sí que faran, segons va confirmar l’advocat que els representa, David Berdié.

“Esgotarem els organismes esportius abans d’acudir a la justícia ordinària”, va explicar, una cosa que tenen intenció de fer “si el TCE també es declarés incompetent o resolgués en contra”.

Berdié insisteix que “s’ha pres una decisió disciplinària, sense informar de les causes, dels fets que se’ls acusa i sense haver fet el tràmit d’audiència per poder defensar-se o presentar al·legacions”.

En la seua resolució, el Comitè insta a trobar la solució “en el diàleg i la necessària interlocució entre les parts implicades, bé directament o bé a través de les institucions” ja que les dos parts comparteixen “l’interès en la bona marxa del club”.

tracking