SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Repte per a l’Actel a Melilla

El Força Lleida defensa avui el colideratge de la Lliga a la pista d’un equip que també aspira a les posicions de dalt || Després de les nou primeres jornades hi ha quatre equips al capdavant

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Actel Força Lleida visita avui la pista del Melilla (21.00) amb l’objectiu de sumar la vuitena victòria i mantenir-se dalt de la classificació, on quatre equips comparteixen el lideratge després de les nou primeres jornades de Lliga. L’equip de Borja Comenge busca retrobar-se amb el triomf, després que en l’anterior jornada patís davant del Gipuzkoa la seua primera derrota al Barris Nord. Davant tindrà un rival, el Melilla, amb una plantilla de qualitat, però que encara no ha aconseguit una línia de regularitat en la competició, en la qual únicament ha aconseguit tres victòries i ha patit ja sis derrotes.

El tècnic, Borja Comenge, afirmava ahir que la derrota de la setmana passada no havia afectat l’equip i va recordar que es va produir després d’encadenar tres partits en una setmana. “Igual com els resultats en la pretemporada, la derrota de l’altre dia no la podem prendre de cap altra manera que no sigui amb normalitat”, va explicar. “Dono més importància a la remuntada final que van fer ells i hem analitzat les causes perquè no torni a passar, però l’equip s’ha entrenat en la seua línia.”

Els de Borja Comenge volen reaccionar després de la derrota soferta al Barris Nord davant del Gipuzkoa

Va negar que el rival d’aquesta nit pugui considerar-se assequible, tenint en compte la seua mala classificació. “És un equip que està en la línia de les temporades anteriors i que sempre acostuma a fer bons partits davant del Força Lleida, però que encara no ha arribat al seu millor nivell de joc”, va explicar. “Ens sentim en l’obligació de competir i per descomptat anem amb la intenció de guanyar, però tenen una bona plantilla amb gent de qualitat. Encara que és cert que no són on ells volien, jo espero el millor Melilla”, va advertir.

Pel que fa al seu equip va dir que “el que més em preocupa és que puguem mantenir les coses que estem fent bé. En els dos partits que hem perdut ha estat per detalls. Venim de tres finals molt ajustats en els quals podíem haver guanyat els tres (van ser dos), però també hauríem pogut perdre els tres”, va valorar.

Va recordar que, davant del Gipuzkoa, malgrat perdre, “vam guanyar en rebot al millor rebotejador de la Lliga i no vam perdre la nostra identitat. L’important és que continuem sent nosaltres mateixos i que no perdem això”. Va admetre també que “en aquest inici ens està costant saber frenar jugadors rivals quan entren en ratxa”.

Repte per a l’Actel a Melilla

Repte per a l’Actel a Melilla

Repte per a l’Actel a Melilla

Repte per a l’Actel a Melilla

Repte per a l’Actel a Melilla

Repte per a l’Actel a Melilla

Repte per a l’Actel a Melilla

Repte per a l’Actel a Melilla

tracking