SEGRE

MOTOCICLISME

Cervera es bolca avui amb Marc

La capital de la Segarra viurà una nova festa, amb 6.000 persones, per celebrar el cinquè títol Mundial del gran dels Màrquez || En directe per Lleida TV i en ‘streaming’ a segre.com

L’escenari on finalitzarà la festa es va començar a muntar ahir a la plaça Pius XII.

L’escenari on finalitzarà la festa es va començar a muntar ahir a la plaça Pius XII.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els carrers de Cervera, engalanats amb banderes i pancartes de color roig, el dorsal 93 i la mà oberta recordant que ja són cinc els títols de campió del món del seu fill predilecte, acolliran avui una nova festa com a homenatge a Marc Màrquez.

En aquesta ocasió és per celebrar el tercer títol de campió Mundial en MotoGP, que s’uneixen als dos en 125 cc i Moto2 i que el converteixen en pentacampió, per batre, als seus 23 anys, tots els rècords possibles de precocitat.

Serà una nova festa multitudinària, ja que s’espera la presència d’unes 6.000 persones, segons la previsions del Fan Club del pilot, i que finalitzarà a l’escenari que ja l’espera, situat en aquesta ocasió a la plaça Pius XII.

La festa, que començarà a les 19.00 amb la sortida de la rua, podrà seguir-se també en directe a través de Lleida Televisió i el canal de La Xarxa, el 159 a Movistar+. A més, l’oferirà en streaming segre.com, que connectarà amb el senyal de Lleida Televisió.

L’homenatge s’iniciarà a les 12.30 hores amb la visita de Marc, fill predilecte de la ciutat, a la Paeria de Cervera, on serà rebut a la Sala de Plens per la corporació municipal. La recepció es retransmetrà en directe a través d’una pantalla gegant col·locada a la plaça Major.

Marc Màrquez sortirà al balcó a saludar els seguidors, els Geganters de Cervera li oferiran un ball d’honor, i els Campaners li dedicaran un repic de campanes des de l’església de Santa Maria.

Des de les 17.00 fins a les 19.00 hores hi haurà un concert a l’escenari de la plaça Pius XII, a càrrec del grup The Hot Tubes. En aquest espai de temps, Marc oferirà a la seu del Fan Club, el restaurant La Bona Teca, una roda de premsa i atendrà alguns dels més de quaranta mitjans de comunicació acreditats.

A les 19.00 hores sortirà la rua, davant de la Bona Teca i recorrerà l’avinguda d’Agramunt, carrer Victòria, Combat, plaça Sant Miquel, carrer Santa Anna i rambla Lluís Sanpere, per finalitzar a la plaça Pius XII, on hi haurà l’escenari en el qual es faran els parlaments.

La comitiva també serà acompanyada per les formacions teatrals Alea Teatre i Fadunito, a més del grup dels Bombollers de Cervera. Tot l’acte es podrà seguir a través de dos pantalles gegants, a més d’una altra de col·locada a l’interior del Gran Teatre de la Passió, obert per a l’ocasió, amb entrada gratuïta.

L’escenari on finalitzarà la festa es va començar a muntar ahir a la plaça Pius XII.

L’escenari on finalitzarà la festa es va començar a muntar ahir a la plaça Pius XII.

tracking