SEGRE

GOLF ESPORT UNIVERSITARI

La lleidatana Xus Boira, becada per una universitat dels EUA

Xus Boira firmant amb la Charleston Southern University.

Xus Boira firmant amb la Charleston Southern University.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La jugadora del Raimat Golf Club, Xus Boira, compaginarà el pròxim curs els seus estudis amb el golf als Estats Units, on ha estat becada esportivament i acadèmicament per la Charleston Southern University. Xus, de 17 anys, seguirà així els passos de la seua germana gran Ares, que compleix el tercer any en una universitat nord-americana, en el seu cas la de Missouri Saint Louis.

La jove promesa del golf lleidatà, que marxarà a l’agost per cursar estudis relacionats amb la Biologia, competirà amb el seu equip en la Divisió I de l’NCAA amb el repte de lluitar pel títol de la Big South Conference, probablement la de més alt nivell de tota la Lliga universitària nord-americana de golf. “Estic molt contenta i amb moltes ganes d’incorporar-me. Viuré en una residència i compartiré habitació amb una altra companya de l’equip. A més de nord-americans hi ha a l’equip una jugadora sueca, una australiana i una de l’Índia. De l’entrenador sé que és un tècnic jove i molt bolcat a l’equip perquè no ens preocupem per res més que per jugar”, va explicar Xus.

L’entrenador, que es diu Mathew Cram-Smith, ja ha dedicat unes paraules de benvinguda a la lleidatana. “La Xus era la meua primera opció per a l’equip, ja que penso que el seu talent és excepcional i creieu-me que veig moltíssimes jugadores de golf.”

tracking