SEGRE

#SEGREambMàrquez

Marc Màrquez promet tornar a Cervera amb més èxits

La Paeria de Cervera ha rebut el pentacampió del món, fill predilecte de la ciutat, en un acte a la Sala de Plens, el primer de la jornada d'homenatge

L'acte a la Paeria de Cervera

Marc Màrquez promet tornar a Cervera amb més èxitsA.C.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Cervera ha rebut aquest dissabte al migdia Marc Màrquez, fill predilecte de la ciutat, en un acte a la Sala de Plens, el primer programat en una jornada de celebració que continuarà a les 17.00 hores amb la roda de premsa des del club de fans i a les 19.00, amb la multitudinària rua (es podrà seguir en directe a SEGRE.com i Lleida TV).

A l’acte hi ha assistit el secretari general de l’Esport de la Generalitat, Gerard Figueras; el paer en cap de Cervera, Ramon Royes; el president del Consell Comarcal de la Segarra, Xavier Casoliva; els regidors de la Corporació Municipal de Cervera; la família del jove pilot cerverí, i representants del Club de Fans.

L’homenatge ha tingut lloc a la Sala de Plens de la Paeria, on l'alcalde, Ramon Royes, li ha lliurat un obsequi i Marc Márquez ha signat al Llibre d’Honor de la ciutat.

Ramon Royes ha felicitat Marc Márquez pels èxits assolits. Li ha agraït la promoció que fa de Cervera, “que és coneguda arreu del món gràcies a ell”. Ha felicitat també l’Àlex Márquez, campió del món l’any 2014, i ha destacat el talent d’esportistes i investigadors de la ciutat.

Marc Márquez s’ha mostrat orgullós de la rebuda de la seva ciutat, Cervera, i ha promès tornar amb el seu germà Àlex per celebrar junts més èxits. Ha agraït a la Paeria, el Club de Fans, les entitats i els voluntaris per l’organització de la festa.

Finalment, el secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, ha destacat que “Marc Márquez és mite i un referent per als joves com a esportista i com a persona”.

Després de l’acte protocol·lari, Marc Màrquez ha sortit al balcó de la Paeria a saludar els nombrosos aficionats que l’esperaven a la plaça Major. Els Geganters de Cervera li han ofert un ball d’honor dels gegants de la ciutat i els Campaners li han dedicat un toc de les campanes de Santa Maria.

Centenars de seguidors han acompanyat Màrquez a l'ajuntament.

Marc Màrquez promet tornar a Cervera amb més èxitsA.C.

tracking