SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Oportunitat per a Alcácer

Luis Enrique, que no es fia de la visita d’un Màlaga en ratxa, en confirma la titularitat pel sancionat Luis Suárez || El tècnic elogia Leo Messi: “Dubtar que és el millor de sempre és irrisori”

Paco Alcácer, primer per l’esquerra, substituirà avui en l’onze inicial Luis Suárez.

Paco Alcácer, primer per l’esquerra, substituirà avui en l’onze inicial Luis Suárez.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El FC Barcelona rep avui el Màlaga CF (16.15 hores/beIN LaLiga) en partit corresponent a la dotzena jornada de La Lliga Santander, amb la intenció de superar la doble trampa que representa aquest duel, ja que d’una banda alguna vegada ha afectat els blaugranes l’aturada FIFA i, d’altra banda, s’enfronten a un Màlaga que ja els va posar en un compromís l’any passat i que està en una bona dinàmica de joc i resultats.

Davant l’absència per sanció de Luis Suárez, l’entrenador asturià va confirmar la titularitat de Paco Alcácer. “Estic segur que realitzarà un treball molt bo. L’objectiu no és que marqui, sinó que l’equip guanyi”, va subratllar.

El Barça recupera efectius en la defensa i ja estaran disponibles avui Piqué, Jordi Alba i Mathieu

Després de dos setmanes de compromisos internacionals i malgrat la lesió d’Umtiti, el Barça recupera efectius a la rereguarda. Piqué, Jordi Alba i Mathieu estaran disponibles per al partit contra el Màlaga. Luis Enrique se n’alegra, malgrat que adverteix que s’ha de prestar “especial atenció” a aquest tipus d’encontres després de les aturades. “Ens hem entrenat amb pocs dies i amb pocs jugadors. És cert que és una gran notícia recuperar-ne alguns, especialment després de la mala ratxa de lesionats d’aquests últims partits. Però a aquest tipus de partits prestem especial atenció”, va remarcar el tècnic asturià.

La renovació de Leo Messi va acaparar l’atenció a la roda de premsa, en la qual el tècnic va mostrar el seu desig que hi hagi un “final feliç” i el crac argentí acabi la seua carrera al FC Barcelona. “M’imagino molts anys Messi al Barça. Seria molt bonic que pogués acabar-la al club que li va donar l’oportunitat. Seria la història perfecta”, va assenyalar.

L’argentí el veu bé malgrat la tensió viscuda aquests dies amb l’albiceleste i l’avorreix el recurrent tema de la Pilota d’Or. “El tema de Messi està fora de qualsevol qüestió. És el millor de tots els temps, així que premi amunt, premi avall, no crec que tingui importància. Hi ha tanta diferència entre ell i els altres que dubtar-ho és irrisori”, va declarar el tècnic blaugrana.

tracking