SEGRE

DEPORTES

Derrota del líder Llevant i el Girona ja és segon

Un ‘hat-trick’ de Cristiano Ronaldo acaba amb un Atlètic que va estar lluny de l’equip competitiu dels últims anys || Els de Simeone van reaccionar després del descans, però no van trobar premi

Cristiano Ronaldo celebra un dels tres gols que va anotar al Calderón.

Cristiano Ronaldo celebra un dels tres gols que va anotar al Calderón.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Llevant continua una setmana més com a líder de La Lliga 1/2/3 malgrat la derrota d’ahir en la quinzena jornada davant l’Oviedo (2-0), mentre que el Girona es va col·locar segon al guanyar el Lugo (3-1) i el Sevilla Atlètic va empatar (2-2) a Mallorca. Per la seua part, Reus i Nàstic s’enfrontaran avui per primera vegada en la seua història a la Lliga de Futbol Professional, un duel que es jugarà a partir de les 12.00 en feu reusenc. Tots dos tenen patrocinadors lleidatans, Borges (Reus) i Sorigué (Nàstic).

El Reial Madrid va sortir més líder del derbi de la capital al derrotar l’Atlètic (0-3) amb un hat-trick de Cristiano Ronaldo, que va marcar de falta, de penal i a la contra, en el que va ser un dissabte redó per als jugadors de Zidane després de l’entrepussada del Barça, que li serveix per consolidar la condició de líder amb quatre punts de renda sobre els blaugranes i nou sobre els matalassers després de dotze jornades de lliga.

Tot just hi va haver batalla en l’últim derbi de lliga del Calderón. Un Atlètic nerviós i incapaç va topar amb la versió més polida dels blancs, recolzats en un excel·lent Isco, capità general al centre del camp, i en l’encert de Cristiano, que va colpejar amb puny de ferro per inscriure el seu nom en aquesta data carregada de simbolisme per als blanc-i-rojos.

Poc li va fer falta al Reial Madrid per fer-se amo del partit després de dos acostaments locals.

Amb Carrasco ben lligat i Griezmann desaparegut en combat, Isco es va posar l’equip a l’esquena per exercir de líder. El malagueny va fer un autèntic recital en els primers 45 minuts, a les seues botes va nàixer tot el perill dels merengues.

L’efervescència atlètica es va dissipar ben aviat amb un altre llançament de Modric i la pressió alta del veí. El conjunt de Zidane no va tenir objeccions a redoblar esforços, ajudat per la presència d’un treballador Lucas Vázquez, i d’un sensacional Kovacic que va a més a mesura que avança la temporada. Sense la BBC el Madrid és més Madrid. És molt més equip.

A la segona meitat, el guió va ser ben diferent. Els de Simeone van buscar més profunditat amb l’entrada de Correa i Gameiro, van pressionar la sortida de la pilota i van empetitir espais en defensa. Tot presagiava l’empat, sobretot perquè Griezmann començava a despertar-se i a fer mal entre Nacho i Varane, la mateixa parella que va caure golejada aquell fatídic febrer del 2015. Ahir, la pel·lícula va ser ben diferent. Tanmateix, no hi va haver manera de batre Keylor Navas. L’Atlètic enfilava millor futbol que el seu etern rival, però no va acabar de trobar l’escletxa que canviés la cara a l’encontre. No hi va haver al final recompensa per a un Atleti que va acabar claudicant a la pegada dels de Chamartín.

“Perdre sempre molesta, sigui quin sigui el rival”L’entrenador de l’Atlètic de Madrid, Diego Pablo Simeone, va assegurar després del partit que “perdre sempre molesta” independentment que fos l’etern rival el que s’emportés l’últim derbi del Vicente Calderón i va afirmar que “el penal” els “va tallar la il·lusió” de poder empatar a la segona meitat.

Cristiano Ronaldo celebra un dels tres gols que va anotar al Calderón.

Cristiano Ronaldo celebra un dels tres gols que va anotar al Calderón.

tracking