VOLEIBOL PRIMERA DIVISIÓ

El Balàfia derrota el cuer amb claredat

Va jugar un partit molt complet i hauria pogut guanyar 3-0

A l’esquerra, una imatge del manifest contra la violència masclista que es va llegir abans del partit i, a la dreta, una acció del joc.

La Nuit Balàfia Vòlei va aconseguir ahir una important victòria (3-1) davant del cuer de la competició, el CN Sabadell, que li serveix per rescabalar-se de les dos derrotes que havia encaixat en les dos anteriors jornades de campionat. El conjunt lleidatà, liderat per Carles Tersa i Àlex Roig des de la posició del tres, va jugar un partit molt complet. El partit va començar amb alternatives en el marcador. Al Balàfia li va costar tancar el primer set i ho va acabar pagant, ja que va acabar cedint per un ajustat 25-27. Al segon parcial, els de Jordi Martínez van reaccionar. Van començar dominant, van veure com el Sabadell els empatava 15-15 i van haver d’esforçar-se al tram final (25-22). El Balàfia estava molt bé tant en la recepció com en la distribució, però l’empat a un els obligava a no relaxar-se. Al tercer, els lleidatans van mantenir el seu nivell i van aconseguir una renda que els va permetre anar tranquils fins al final (25-19). Ja al quart set, La Nuit Balàfia va jugar molt bé, fins i tot amb rotacions, i no va tenir problemes per tancar el partit amb un 25-20.