SEGRE

FUTBOL

El Barça enfonsa encara més el Lleida (0-2)

Un doblet del lleidatà Marc Cardona sentencia als de Siviero, que encadenen la seua tercera derrota, la segona consecutiva a casa i sense gairebé públic, i continuen ancorats en llocs de descens

El Barça enfonsa encara més el Lleida (0-2)

El Barça enfonsa encara més el Lleida (0-2)

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Lleida Esportiu continua sense aixecar cap i una jornada més continuarà ancorat en posicions de descens després de perdre davant del Barça B per 0-2 en un Camp d’Esports de nou desolat sense gairebé públic. Dos gols del davanter lleidatà Marc Cardona, que apunta maneres de gran jugador en el filial barcelonista, van acabar amb la resistència dels homes de Gustavo Siviero, que encadenen la seua tercera derrota, la segona seguida a casa i fa quatre partits ja que no guanyen. En aquell període només han sumat 1 punt dels últims 12 i mirant més enllà 6 de 27 de possibles. Números aclaparadors i molt pobres per a un equip que davant del Barça B només hi va existir després del descans.

D’altra banda, tretze aficionats dels afectats pel veto de la directiva a accedir a l’estadi van presentar denúncia davant de la Guàrdia Urbana perquè els fulls de reclamació que van sol·licitar al club eren còpies i no originals amb el seu número de sèrie diferent com havien de ser. La Urbana va aixecar acta d’aquest fet i ja són tres les actes que pesen sobre el club amb referència a aquest assumpte.

El Lleida disputarà el pròxim partit el diumenge 27 en el camp del Sabadell a les 17.00 hores.

tracking