SEGRE

TENIS TAULA SUPERDIVISIÓ

El Villart Logístic encadena la cinquena victòria a la Lliga

Va derrotar ahir fàcilment l’Oroso (0-4) i avui juga a la pista de l’Arteal

Les lleidatanes es van imposar ahir a la pista de l’Oroso gallec, a Sigüeiro.

Les lleidatanes es van imposar ahir a la pista de l’Oroso gallec, a Sigüeiro.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Villart Logístic CTT Balaguer va mantenir ahir amb comoditat el liderat a la Superdivisió femenina de tenis taula, després d’obtenir una fàcil victòria per 0-4 a la pista de l’Oroso gallec. Amb aquest triomf, l’equip de la Noguera encadena la cinquena victòria a la Lliga en cinc partits. Les jugadores lleidatanes tornaran a jugar avui i ho faran a la pista de l’Arteal. El pròxim cap de setmana es desplaçaran a Grècia per afrontar una eliminatòria de l’ETTU Cup.

La superioritat del Villart Logístic va ser aclaparadora en tots els partits, en els quals les de Balaguer no van cedir ni un sol set. La primera pala de les lleidatanes, Tingting Wang, es va encarregar de fer pujar el primer punt. La jugadora xinesa de l’equip lleidatà va derrotar per un incontestable 0-3 Viktoria Lebedeva, amb parcials de 5-11, 8-11 (el més ajustat de tot l’enfrontament) i 2-11.

Molt més còmode va resultar el segon punt per al Villart Logístic. Yanlan Li va superar també per 0-3 la rival Cleo García, però amb uns parcials que demostren la superioritat de la jugadora lleidatana: 2-11, 2-11 i 2-11.

Amb el partit absolutament encarrilat, va ser Anna Biscarri qui va ampliar l’avantatge per al conjunt lleidatà. Biscarri va superar per 0-3 Noa Ratón, en un altre partit senzill, com reflecteixen els parcials, resolts a favor de la lleidatana per 4-11, 5-11 i 3-11.

Amb el 0-3 en el marcador, el partit de dobles, tal com estava previst, va resultar ja definitiu. Les dos jugadores xineses del Villart Logístic, Tinging Wang i Yanlan Li, van superar amb una absoluta comoditat Cleo García i Noa Ratón, amb parcials de 3-11, 3-11 i 1-11.

En tot el partit, les lleidatanes únicament van permetre a les jugadores locals anotar 40 punts, en la victòria més senzilla del CTT Balaguer en el que va de campionat.

El Villart Logístic, campió de la Lliga la temporada passada, manté una línia irreprotxable a la Superdivisió, amb cinc triomfs en cinc partits, encara que avui tindran un examen de gran nivell. Juguen a partir de les 11.00 hores a la pista de l’Arteal, el tercer classificat a la Lliga i que també està invicte, encara que suma un partit menys.

Les lleidatanes es van imposar ahir a la pista de l’Oroso gallec, a Sigüeiro.

Les lleidatanes es van imposar ahir a la pista de l’Oroso gallec, a Sigüeiro.

tracking