SEGRE

HOQUEI OK LLIGA

L’ICG Lleida, amb la necessitat de triomf

Rep avui el Noia a l’Onze de Setembre (12.00 h) després d’empatar a Alcobendas || Demana el suport de l’afició

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ICG Software Lleida rep avui el Noia (12.00 h) a l’Onze de Setembre, en partit corresponent a la desena jornada de l’OK Lliga, amb la necessitat de guanyar per sortir de l’última posició de la taula, que ara ocupa. L’equip afronta el partit després d’arrancar un empat a la pista de l’Alcobendas en la jornada anterior i amb la necessitat de ratificar aquesta millora. “Arribem bé al partit. Cada dia que passa estem millor”, explicava ahir el tècnic de l’equip, Albert Folguera, conscient, no obstant, de la dificultat que representa jugar davant d’aquest rival. “Ells també s’hi juguen molt i probablement estaran més nerviosos que nosaltres, però la veritat és que estem més preocupats per nosaltres mateixos que no pas pel rival”, va admetre el de Bell-lloc.

Folguera va apel·lar a la tranquil·litat que ha de tenir l’equip després d’un mal inici de temporada, que l’ha portat a ocupar l’última posició de la taula. “El problema a superar és que necessitem estar tranquils”, va reconèixer. “Sabem que el Noia és un rival difícil, però també sabem que se’l pot guanyar”, tot i que va admetre que per fer-ho “hem de ser capaços d’estar tots bé”, va valorar l’entrenador.

Folguera va admetre que, després d’haver guanyat només un partit, davant del Vic en la primera jornada de Lliga, i d’haver empatat dos més, el Llista necessita “guanyar un partit i treure’ns pressió de sobre. L’equip està cada vegada millor, encara que és cert que a Alcobendas vam deixar escapar una bona oportunitat per aconseguir-ho”.

Davant, el Llista tindrà un rival de gran nivell, malgrat que està classificat més avall del que s’esperava a aquestes altures de la competició. “És un gran equip, amb gent jove, veterans i jugadors internacionals”, per la qual cosa no va dubtar a demanar ajuda a l’afició, “que necessitem més que mai”, va explicar Folguera.

Per average, l’equip lleidatà ocupa la novena posició de la taula, mentre que l’Arenys és el dotzè. Per tant, per a l’equip de Xavi Roy, es tracta d’una bona oportunitat per fer un salt de qualitat en la classificació, mentre que, en cas de derrota, els del Segrià quedaran a la zona baixa de la classificació.

El Lleida.Net Alpicat visita avui la pista de l’Arenys de Munt (12.15)El Lleida.Net Alpicat visita avui la pista de l’Arenys de Munt (12.15 h), en partit corresponent a la jornada 7 de la Primera divisió nacional. Tots dos equips arriben a aquest partit empatats a 9 punts, després d’haver aconseguit tres victòries en les sis primeres jornades, a més de tres derrotes cada un.

tracking