SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Toca reaccionar

El Lleida, en posicions de descens i sense conèixer la victòria en les tres últimes jornades, rep en un moment crític el Barça B || Els blaugranes, segons, vénen de perdre la passada jornada

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Lleida Esportiu rep aquest matí (Camp d’Esports, 11.00 h / Esport3) el Barça B en el seu pitjor moment de la temporada. Els blaus, que vénen de caure estrepitosament a Gavà (3-1) i que segons el tècnic Gustavo Siviero tenen “dèficit d’esperit competitiu”, han acumulat només 6 punts dels últims 24 en joc i encadenen tres jornades sense guanyar en les quals només han sumat un empat. Una mala dinàmica que va provocar que dilluns el director esportiu, Jordi Esteve, fes un toc d’atenció a la plantilla i a Siviero, en el sentit que se li esgota el crèdit.

La pèssima trajectòria esportiva, unida a l’ambient de crispació que hi ha en l’àmbit social entre club i afició, fan ara de cada partit una nova final més anguniosa si és possible. L’equip té avui l’oportunitat de començar a aixecar el vol davant d’un dels rivals favorits a l’ascens, si no el que més, amb el permís del gran Alcoià de Toni Seligrat, actual líder del grup, malgrat la derrota d’ahir contra el Saguntí.

La temporada passada, després de perdre al Miniestadi (1-0), el Lleida aleshores dirigit per Imanol Idiakez, amb menys jornades disputades i en una situació una mica millor que l’actual a la classificació, va reaccionar de forma espectacular fins al punt d’acabar la temporada entrant al play-off.

Va ser, sens dubte, l’encontre perdut amb el Barça B el punt d’inflexió, i ara, si guanya avui contra el filial barcelonista, podria produir-se també una reacció. Aquesta seria la lectura positiva, però és un fet que encara no s’ha produït i, per tant, no és real. La realitat és la d’un equip que amb prou feines guanya (sis derrotes ja en catorze jornades) i tampoc convenç amb el seu joc, excepte en comptats moments i partits. Gustavo Siviero apel·la a l’“orgull i honor” dels seus per sortir del pou, amb una plantilla gairebé completament nova en la qual encara no han sorgit amb força els liderats al vestidor.

El Lleida té tres baixes per a aquest partit (Mia Guasch, Miki Muñoz i Casares), tots per lesió davant d’un Barça B amb absències per aquest mateix motiu (Varo, Nili i Tarín) i també perquè futbolistes destacats com Aleñà i Marlon van ser convocats pel primer equip. Kaptoum, amb l’alta mèdica, és la gran novetat a la llista, en la qual també figura el lleidatà Marc Cardona.

Coincidint amb el partit, es disputarà la Mitja Marató de Lleida, amb un recorregut que comportarà alteracions en el trànsit i en la mobilitat per poder arribar fins al Camp d’Esports. La Paeria recomana que, per travessar a l’altre costat de la ciutat des de Balàfia o Pardinyes, es vagi a l’A-2 a través de l’N-230, l’LP-9221 o la C-12, per tornar a entrar Lleida per la C-13 i l’Ll-11.

Precedents favorables als blaus amb 12 triomfs en 22 duelsEls precedents amb el filial blaugrana són clarament favorables als blaus (12 victòries, 5 empats i 5 derrotes). El novembre és un mes propici, en aquest sentit, ja que dels 22 enfrontaments fins a la data, cinc s’han disputat aquest mes (4 victòries i una derrota), i d’aquests, dos el 20 de novembre (1977-1978 i 1988-1989), tal dia com avui, tot dos amb victòria blava (4-2 i 1-0, respectivament).El primer duel va ser el 1971 i va guanyar el Lleida 2-0, el mateix resultat que la temporada passada.

tracking