SEGRE

MOTOCICLISME MOTOGP

El Museu i la botiga del Fan Club, col·lapsats

Milers de seguidors van visitar l’exposició i van esgotar les samarretes de Marc

El museu va rebre aquest cap de setmana més de 1.200 visites de fans dels campions de Cervera.

El museu va rebre aquest cap de setmana més de 1.200 visites de fans dels campions de Cervera.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La febre per Marc Màrquez es va desencadenar aquest cap de setmana a Cervera amb motiu de l’homenatge que el seu Fan Club i l’ajuntament li van fer pel seu cinquè títol mundial, i que va congregar més de 16.000 persones, rècord absolut en aquest tipus d’esdeveniments des que es van posar a la pràctica el 2010. Milers de fans van col·lapsar per complet tant el Museu Comarcal, on s’exposen les motos i els trofeus del pentacampió, com la botiga del Fan Club, on es poden adquirir tots els productes de marxandatge del pilot i del seu germà Àlex.

La sala d’exposicions dedicada als dos germans campions va rebre durant tot el dia de dissabte i el matí de diumenge més de 1.200 visites, fet que suposa multiplicar per trenta les xifres d’un cap de setmana normal, segons van confirmar ahir els seus responsables. De fet, dissabte a la tarda hi havia cues per entrar a l’exposició, que també es van repetir ahir.

Per la seua part, a la botiga oficial del Fan Club es van veure obligats a situar un guarda de seguretat perquè anés regulant l’entrada d’aficionats, que van acabar amb les existències de molts dels productes, entre els quals la samarreta commemorativa del pentacampionat que dissabte van lluir Marc i els seus durant l’homenatge.

“Ha estat una autèntica bogeria. Hem tancat a les 15.00 h per menjar alguna cosa i mitja hora abans de reobrir ja s’havia format una gran cua”, va explicar el seu president i tiet dels pilots, Ramon Màrquez, que va reconèixer que es van superar les previsions amb escreix. “No havia vist mai tanta gent. Havíem previst uns 6.000 aficionats, però es van superar les expectatives àmpliament, la qual cosa confirma que els seguidors de Marc han crescut enormement aquest últim any”, va indicar.

Membres del club de fans recordaven ahir que havien repartit 6.000 banderes roges entre el públic “i ens hem quedat curts, perquè amb prou feines es veien”. Hi va haver aficionats de tots els racons d’Espanya i també de l’estranger, com francesos, italians, austríacs, alemanys i eslovens. Segons l’alcalde, Ramon Royes, va destacar que la festa de Marc, igual que l’Aquelarre, “ens ensenyen a millorar cada any com organitzar un muntatge multitudinari”, i va ressaltar que “suposa un impacte econòmic de primer ordre per als comerços, els bars i restaurants de Cervera”.

D’altra banda, avui es farà el sorteig entre les més de set-centes peticions rebudes per assistir al sopar de gala de final de temporada del Fan Club, que se celebrarà el proper 10 de desembre i per al qual només hi ha tres-centes cinquanta places.

Àlex s’operarà després del Dirt Track del St. JordiÀlex Màrquez haurà de passar pel quiròfan per resoldre els problemes de síndrome compartimental que pateix al braç esquerre i que li han impedit rendir al màxim en el tram final d’aquesta temporada. De fet, en l’última carrera al circuit de Xest, es va veure obligat a retirar-se havent completat disset voltes perquè amb prou feines podia accionar l’embragatge. Està previst que, després de disputar el Superprestigi de Dirt Track al Sant Jordi el 17 de desembre, passi pel quiròfan i comenci la pretemporada sense problemes.

El museu va rebre aquest cap de setmana més de 1.200 visites de fans dels campions de Cervera.

El museu va rebre aquest cap de setmana més de 1.200 visites de fans dels campions de Cervera.

tracking