EL MILLOREL PITJOR

Festival golejador

L’EFAC Almacelles escombra el cuer de la categoria amb tres gols d’Héctor Badia i un de Canadell || Trenquen una ratxa de tres jornades sense guanyar

Un futbolista del Morell intenta controlar davant de l’oposició d’un jugador de l’EFAC Almacelles.

L’EFAC va tornar a guanyar ahir després de tres partits consecutius sense fer-ho i ho va fer en gran, esclafant el Morell (4-0) en un partit en el qual només hi va haver un equip sobre el camp. El conjunt tarragoní, enfonsat en la classificació amb només dos punts en dotze jornades, no va ser rival per al conjunt d’Almacelles, que escala fins a la tercera posició.

El partit va començar com s’esperava, amb l’EFAC dominant la possessió de la pilota i creant perill. Ja en el minut sis, primera oportunitat clara. A la sortida d’un córner, Monfort va rematar al pal. Era el primer avís d’un EFAC que no tardaria a estrenar el marcador. Ho va fer amb una gran jugada individual de Roger Canadell, que va robar la pilota al mig del camp, va avançar amb la pilota controlada uns quants metres i d’un fort xut des de fora de l’àrea va sorprendre el porter visitant, que segurament podria haver-hi fet alguna cosa més (1-0). Tampoc van estar gaire encertats ni ell ni la seua defensa en el segon gol, quan una centrada que semblava franca per a la defensa tarragonina va acabar amb el primer gol de la tarda d’Héctor Badia, el més llest de la classe (2-0).

Eren minuts de molt domini dels lleidatans, que van poder fer el tercer en un u contra u d’Enric, que no va estar encertat amb la vaselina que va intentar. El domini de l’EFAC va ser absolut fins al descans. Juclà i Ciruela, entre d’altres, van tenir a les seues botes el tercer, però no arribava. El bany dels de David Giménez a la primera meitat va finalitzar amb un 2-0 insuficient, ja que deixava el Morell encara amb opcions per a la segona.

Tanmateix, a la represa va seguir la mateixa tònica i va ser un monòleg de l’EFAC, amb Jordi Chiné fent de mer espectador des de la porteria. Els locals van tenir múltiples ocasions per fer el tercer, però no va arribar fins al minut 72, obra d’Héctor Badia, a l’aprofitar una centrada per la banda de Terradas, que va sortir al camp a la segona meitat (3-0). El partit estava ja liquidat i els dos equips havien rebaixat la intensitat. No obstant, això no va evitar que l’EFAC continués tenint oportunitats per fer el quart. El va tenir a les seues botes Uriach, però se li’n va anar alt, i finalment va arribar gràcies a Héctor Badia, que va firmar el triplet. Badia va provocar el penal amb una gran jugada individual i després va ser l’encarregat de transformar-lo (4-0).

Amb aquesta victòria, l’EFAC Almacelles avança el Santboià, que va perdre amb el Balaguer, i se situa tercer amb 23 punts. El cap de setmana vinent, els de David Giménez visitaran el camp del Vista Alegre, que és el sisè classificat amb quatre punts menys.

“Era un partit important per a nosaltres”L’entrenador de l’EFAC, David Giménez, es va mostrar satisfet ahir amb l’actuació dels seus jugadors: “Era un partit important per a nosaltres, perquè veníem d’una derrota. A més, era trampa, ja que el Morell ha millorat molt amb el nou entrenador. Amb el Santboià va perdre per la mínima i amb el Vilanova, també.” D’altra banda, el tècnic va destacar l’efectivitat de l’equip en el primer quart d’hora de partit: “Hem estat encertats en dos ocasions a la primera part, que si no entren potser et compliquen el partit. El 3-0 ha servit per liquidar-lo. Estic molt content d’arribar a la jornada dotze i continuar sent tercers a la classificació”, va sentenciar Giménez.