EL MILLOREL PITJOR

Un error decisiu

L’Alpicat es va emportar la victòria en un derbi molt intens amb un únic gol marcat als instants finals per Caste després de culminar un contraatac || El Lleida B frena així la ratxa de dos victòries consecutives i és superat a la taula pel seu rival d’ahir

El jugador de l’Alpicat Padrones controla la pilota davant de dos jugadors del Lleida B.

El Lleida B va caure per la mínima davant de l’Alpicat (0-1) en un derbi intens que es va resoldre amb un únic gol en els últims minuts de partit. El filial del Lleida va protagonitzar un duel disputat davant d’un rival molt motivat en un encontre amb poques ocasions entre dos equips que es van repartir el control, amb moltes alternances en el joc i que es va decantar per als visitants després d’un desajust en la defensa local en el tram final del duel.

El matx va començar molt viu, amb dos intervencions dels porters en dos clars mà a mà. El primer frenat pel local Albert davant de Romero (minut 10) i a l’altra àrea va ser Crisos el que va aturar el tret de Martínez (minut 16). Al llarg del primer temps, els jugadors dirigits per Gerard Albadalejo van ser constants, treballant la pressió i tancant-se amb rapidesa davant d’un Alpicat que va crear perill amb un tret de Padrones a la mitja hora de joc que va sortir fregant el pal. Just abans del descans va ser Romero qui va disparar molt a prop de la creueta per a alleujament de l’afició local.

La lluita a la zona central pel domini del partit va continuar en el segon temps, molt equilibrat i amb massa ordre a prop de les àrees. Amb el pas dels minuts va ser el Lleida Esportiu qui va incrementar la seua presència al camp del rival, buscant el gol amb diverses centrades que van ser interceptades sense gaire dificultat pel porter visitant Crisos. Fins i tot va tenir el Lleida B una bona ocasió amb una falta llunyana sacada per Vice que va acabar impactant al travesser. Però l’Alpicat, que s’havia replegat bé durant tota la segona part, va tenir la seua ocasió i no la va desaprofitar en el minut 83.

Després d’una pèrdua local al centre del camp, Caste va conduir la pilota fins a la frontal, va retallar i el seu cop amb la dreta va entrar per l’escaire de la meta d’Albert, que no va poder fer res. Així doncs, amb el 0-1 i poc més de cinc minuts per jugar, el Lleida B va buscar l’empat a la desesperada, encara que l’ocasió més clara fins al final va ser per a l’Alpicat, que va poder sentenciar amb dos accions de Breznes que no van trobar el gol per molt poc.

El Lleida B, que venia de guanyar dos partits de manera consecutiva, veu frenada la seua ratxa i és superat en la classificació per un Alpicat en alça, que fa quatre partits que no perd i assoleix el lloc novè en la clasicación, mentre que el Lleida B cau fins al lloc dotzè.