SEGRE

HOQUEI OK LLIGA

Darío Giménez: “Sé que em van portar com una estrella i

L’argentí, a l’equip ideal de l’OK Lliga

Darío Giménez avança amb la bola en el partit davant del Liceo.

Darío Giménez avança amb la bola en el partit davant del Liceo.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El davanter argentí de l’ICG Software Lleida, Darío Giménez, ha estat inclòs aquesta setmana a l’equip ideal de la jornada de l’OK Lliga. Ahir va assenyalar a aquest diari que “sé que el club em va portar amb les expectatives de ser l’estrella de l’equip i espero complir-les perquè sé el que puc aportar. Sóc autoexigent”, va remarcar.

No obstant, el jugador va matisar que “ser considerat l’estrella és lindo, però en un esport col·lectiu tots els jugadors de l’equip són necessaris. Jo no seria res sense els meus companys”.

“Vinc d’Itàlia, amb un joc més físic d’anada i tornada, i aquí és més tàctic i em costa adaptar-m’hi”

L’internacional sud-americà va reconèixer que li està costant adaptar-se a l’hoquei espanyol. “Jo vinc d’Itàlia on el joc és més físic, d’anada i tornada, el mateix que a Portugal. I aquí a Espanya tot és més estudiat, més tàctic i m’està costant, però del que estic segur és que em convertiré en un jugador més complet perquè diuen que és la millor Lliga del món i he pogut comprovar que és cert”.

Giménez va dir que quant a la seua adaptació a l’equip i a la ciutat tot han estat facilitats i es va desfer en elogis cap als seus companys.

“Hi ha un grup molt lindo. La veritat és que em sento molt ben acollit i també em fa molt feliç treballar amb els nois de l’aleví A del planter. M’omple molt perquè em veig reflectit en ells quan jo començava. De vegades me’ls emporto a dinar, ho passem molt bé”, va assenyalar el jugador argentí. Després de qualificar de “fonamental” la victòria de diumenge passat davant del Noia (4-3), Darío Giménez va dir que lluitarà per millorar i aconseguir els objectius amb què va arribar. “Les expectatives eren marcar entre 35 i 38 gols i que l’equip es classifiqués per a la Copa i al final, entre els sis primers.”

tracking