SEGRE

futbol sala

L'FS Agramunt té un àlbum de cromos amb fotos dels seus 173 membres

El club es va fundar fa 2 anys i té 12 equips

L'FS Agramunt té un àlbum de cromos amb fotos dels seus 173 membres

L'FS Agramunt té un àlbum de cromos amb fotos dels seus 173 membresSegre Tàrrega

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Futbol Sala Agramunt compta amb àlbum de cromos propi amb les fotos dels seus 173 membres, entre jugadors, entrenadors i directius, la primera tirada del qual, de 75 àlbums i 900 paquets (amb cinc cromos cada un), s’ha esgotat en menys d’una setmana. Aquesta original iniciativa ha sigut possible gràcies a la firma suïssa Akinda, especialitzada en aquest tipus de publicacions, que va contactar amb el club a l’estiu i a l’octubre es van fer les fotos.

Ja s’han esgotat els primers 75 àlbums i 900 paquets de cromos i n’hi haurà una segona remesa

A l’àlbum apareixen tots i cadascun dels jugadors dels dotze equips que componen el club (dos prebenjamins, dos benjamins, dos infantils, un cadet, dos juvenils, un sènior femení, un sènior B masculí i un sènior A), a banda dels de l’Escola, així com els entrenadors i els directius. En alguns casos, figuren fins a dos vegades a l’àlbum, perquè compaginen diverses funcions.

Ha sigut tal l’èxit que n’hi haurà una segona remesa amb 40 exemplars i 900 paquets de cromos. Els àlbums es venen a 3 euros i cada paquet de cromos, a 0,70 euros, i es poden adquirir a Llibreria Espiga i la botiga Zona Sport, col·laboradors del club.

D’altra banda, el club s’adhereix al Gran Recapte donant un quilo d’aliments per cada gol que marquin els seus equips en les competicions aquest cap de setmana.

tracking