SEGRE

BÀSQUET BASE

Tres lleidatans, amb la Catalana a l’Estatal

Anna Prim, Àlex Rubín de Celis i Adrià Garcia

Anna Prim.

Anna Prim.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Federació Catalana de Bàsquet ha convocat tres lleidatans per formar part de les seleccions masculina i femenina infantil que el proper mes de gener disputaran, probablement a Múrcia, el Campionat d’Espanya Autonòmic. Es tracta d’Anna Prim, base del CB Lleida; Àlex Rubín de Celis, base format al planter del Força Lleida i que aquest any juga al Joventut de Badalona, i el pivot Adrià Garcia, sorgit de la base del CB Pardinyes però que aquesta temporada milita al Força Lleida en virtut del conveni que totes dos entitats van firmar recentment.

Els tres jugadors formen part de la mateixa generació que fa dos anys, el 2014, va conquerir el títol de campió d’Espanya de categoria mini, tant masculí com femení, en l’edició disputada a la localitat gaditana de San Fernando, on tots tres van ser clau perquè Catalunya sumés un nou títol al seu historial. D’aquesta forma, agafaven el relleu de Raquel Ferrer (CB Lleida) i Anna Palma (Sedis Bàsquet), que havien sigut campiones el 2012.

Els tres jugadors ja van conquerir amb Catalunya l’Estatal de la categoria mini

Les dos seleccions continuaran fent entrenaments durant els mesos de novembre i desembre, que es complementaran amb un torneig que disputaran a finals d’any amb els combinats de València i Aragó. En la passada edició de l’Estatal infantil, disputat a Huelva, Catalunya es va alçar amb el títol femení, després de vèncer a la final el combinat de Madrid per un ajustat 56-57, mentre que els nois es van haver de conformar amb el subcampionat al perdre davant dels madrilenys per 76-60.

Anna Prim.

Anna Prim.

Anna Prim.

Anna Prim.

tracking