SEGRE

ATLETISME CARRERES POPULARS

La Cursa d’Artesa de Lleida de diumenge, per La Marató de TV3

Dos distàncies, de 10 i 5 km, que podran fer-se corrent o caminant

El nou logotip.

El nou logotip.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Artesa de Lleida celebrarà diumenge dia 27 la quarta edició de la Cursa i Caminada Solidàries per La Marató de TV3. Tant a la caminada com a la carrera, els participants podran elegir entre dos circuits, un de 10 km i un altre de 5, i en el cas de les carreres, seran puntuables per a la Lliga Ponent.

La jornada arrancarà a les 09.30 hores amb l’inici de la caminada, mentre que les carreres començaran les 10.00 h, en tots dos casos des de davant de la pista poliesportiva i el camp de futbol d’Artesa.

Una vegada s’hagin entregat els premis de les carreres, l’ajuntament i l’escola Els Til·lers organitzaran les proves infantils, que transcorreran per un circuit urbà dins del poble i sobre unes distàncies establertes d’acord amb cada categoria. Cada nen participant rebrà un obsequi i coca amb xocolate.

D’altra banda, Sancho Ayala (Fondistes Solsonès) i Toni Hermoso (Maratonians del Segre) es van coronar com a guanyadors de la segona edició del circuit Mitges de Ponent, després de disputar-se diumenge l’última de les quatre cites puntuables, la Mitja Marató de Lleida.

Ayala substitueix en el palmarès Ricard Pastó (Xafatolls), mentre que Toni Hermoso revalida un títol que ja va aconseguir l’any passat.

En un altre ordre de coses, Natàlia Badia Busquets va ser la guanyadora del concurs organitzat amb l’objectiu de triar el nou logotip del circuit Mitges de Ponent. En total, van ser vint-i-dos les propostes que es van presentar per optar a un premi de 300 euros.

tracking