SEGRE

FUTBOL AMISTÓS DE NADAL

La selecció de Catalunya jugarà amb Tunísia el 28 de desembre a Girona

Catalunya i Euskadi s’han enfrontat diverses vegades per Nadal.

Catalunya i Euskadi s’han enfrontat diverses vegades per Nadal.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La selecció de Catalunya ja té rival per al tradicional partit de Nadal. Es tracta de la selecció de Tunísia, que ja es va enfrontar a Catalunya el 2011, en un partit que va finalitzar amb empat (0-0). El partit es jugarà el 28 de desembre i l’escenari serà Montilivi, l’estadi on juga el Girona i que té capacitat per a 10.000 espectadors.

Tunísia es trobarà llavors en plena fase de preparació per a la Copa de l’Àfrica 2017, que es disputa al Gabon del 14 de gener al 5 de febrer. El de Catalunya obrirà per a Tunísia un calendari d’amistosos que inclou també un partit davant de la selecció d’Euskadi el 30 de desembre, un altre davant d’Uganda el 4 de gener i un quart davant d’Egipte, el 8 de gener.

La Federació Catalana de Futbol (FCF) havia fet gestions amb diverses federacions per tancar el partit, entre les quals les del Perú, Veneçuela i Egipte, tot i que va decantar-se finalment per la de Tunísia. Els tècnics de la selecció catalana són Gerard López i Sergio González.

En un altre ordre de coses, a partir del pròxim 1 de desembre, la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol es podrà consultar en tres idiomes: català, castellà i anglès. L’objectiu, segons va explicar ahir la Federació Catalana, és arribar a més públic.

tracking