SEGRE

DEPORTES

“És per estar-ne contents”

Luis Enrique celebra la classificació com a primers de grup a falta d’una jornada || Va destacar la solvència de l’equip i que Messi va estar “com sempre”

Neymar supera Brown en una acció del partit d’ahir.

Neymar supera Brown en una acció del partit d’ahir.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Luis Enrique va mostrar satisfacció perquè, a falta d’una jornada perquè finalitzi la fase de grups, el FC Barcelona es va assegurar ahir el pas com a primer del seu. “És per estar-ne contents. Aquest és un grup molt difícil i molt complicat, i l’equip s’ha classificat en primer lloc una jornada abans. Aquest és un equip solvent, s’ha vist una altra vegada el nivell que té l’equip i les ganes de fer les coses bé”, i va defensar que no va ser un partit gaire diferent del que va perdre al camp del City de Pep Guardiola. “Ha estat un partit semblant al de Manchester; de fet, semblant a tots els que hem jugat fora.”

El tècnic, després de l’empat davant del Màlaga, va defensar l’alt nivell habitual de joc, més enllà d’un resultat puntual. “És un dia per reafirmar el que ha aconseguit l’equip i la manera en què ho ha aconseguit. Ens alegrem de ser ja a la segona fase”, i va recordar que “això és el Barça, aquí un empat o una derrota té una repercussió més gran”. Va destacar també que “hem estat decisius als metres finals i Messi ha estat al nivell alt de sempre. N’estem contents”, va reiterar.

Va negar que canviés Neymar pels xiulets que va rebre per part del públic, que va elogiar. “M’he perdut el You’ll never walk alone, i encara rai que ja vaig venir-hi com a aficionat i em va encantar. Un dels millors ambients esportius. És una afició exemplar i Neymar ha fet un bon partit i he decidit canviar-lo per descans, ja que és dels que menys he pogut donar-ne, per diferents circumstàncies. No és perquè veiés que el partit perillava per a ell”, va comentar.

També va justificar el canvi de Piqué perquè no es carregués més el bessó. “Hem canviat Piqué perquè, entre la trepitjada i l’esquinç, estava carregant-se-li l’esquinç, i hem decidit canviar-lo”.

Del debut de Marlon, va afegir que “no sé si se li pot dir que és del planter, acaba d’arribar del Brasil, és un noi fort, amb personalitat, ha competit a un gran nivell i hi confiem. En cap cas he pensat a donar premis a ningú, sinó a controlar els minuts perquè Gerard i Alba surten de lesions. Hem pogut fer-ho, però no pensant en el pròxim partit”, va explicar en relació amb el que ha de jugar diumenge a Anoeta.

Per la seua banda, el defensa blaugrana Javier Mascherano va celebrar que, després d’aquesta victòria, “podem deixar de banda aquesta competició i centrar-nos en la Lliga. Davant del Màlaga, també vam jugar un partit seriós, però unes vegades les ocasions entren i d’altres, no”.

tracking