SEGRE

MOTOCICLISME TRIAL

Farré correrà l’Europeu per preparar el Mundial

El lleidatà està molt a prop de tancar el retorn a Gas Gas per un any

Arnau Farré.

Arnau Farré.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Arnau Farré ja té perfilada la temporada que ve, la primera en la qual prendrà part en el Campionat del Món absolut de trial, després de fer-ho els tres anys anteriors en júniors. Per preparar millor el salt a la màxima categoria, on rivalitzarà amb Toni Bou, Adam Raga i els millors pilots internacionals, el jove de Vilanova de Segrià també competirà en el Campionat d’Europa, que aquest any consta de tres proves, les dos primeres el mes d’abril a Holanda i Bèlgica, i una tercera a l’agost a Itàlia, que de moment està en l’aire, ja que podria coincidir amb alguna de les carreres del calendari espanyol que encara no s’ha aprovat.

En aquest Europeu també acudirà sota l’estructura de la Federació Espanyola de Motociclisme, amb la qual ja té assegurada la seua participació en el Mundial, que aquest any està compost per set curses.

El certamen arrancarà el 14 de maig del 2017 a Camprodon (Girona), per seguir després a Motegi (Japó), Sant Julià de Lòria (Andorra), Lourdes (França), Tong (Gran Bretanya), Kingman (Estats Units), Sokolov (República Txeca) i Pietramurata (Itàlia).

A més, Farré, que està molt a prop de tancar la seua tornada a Gas Gas per un any, competirà de nou a la màxima categoria estatal.

tracking