SEGRE

TENIS TAULA COMPETICIÓ

El DKV Borges i el Villart Logístic, avui a l’ETTU

L’equip de les Garrigues rep al Centre de Tecnificació el Kazan (18.00 h) || Les noies del CTT Balaguer juguen a Atenes (12.00 h)

Les jugadores del Villart Logístic, a l’anterior eliminatòria.

Les jugadores del Villart Logístic, a l’anterior eliminatòria.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El DKV Borges i el Villart Logístic CTT Balaguer tornen avui a l’ETTU Cup, amb l’objectiu de classificar-se per a la quarta ronda d’aquesta competició europea, que és ja l’avantsala dels quarts de final. L’equip de les Garrigues rep al Centre de Tecnificació de les Borges Blanques el TTC Kazan rus (18.00 h), mentre que l’equip de la capital de la Noguera visita a Atenes l’AO Dao Tavrou (12.00 h).

El Borges debuta aquesta temporada a la competició, ja que per rànquing entra directament en la tercera ronda. Rep el Kazan rus (18.00 h), que es va classificar com a segon del seu grup en l’anterior fase, en un partit amb entrada gratuïta i que també es pot seguir en directe a través d’internet a la plataforma laola1.tv.

El partit de les Borges es pot seguir en directe per internet a través de la plataforma ‘laola1.tv’

L’equip afronta l’eliminatòria sense els seus dos fitxatges d’aquesta temporada. Ni Daniel Torres ni el francès Damien Provost no poden jugar, ja que van fitxar com a conseqüència de la lesió del xinès He Xiang i en aquell moment ja s’havia tancat el termini d’inscripció de jugadors per a aquesta competició. Així, afrontaran el partit amb Marc Duran, Oriol Monzó i José Luis Andrade.

Per la seua part, el Villart Logístic juga a partir de les 12.00 hores a la pista de l’AO Dao Tavrou grec, a Atenes. L’equip, integrat per Tingting Wang, Yanlan Li i Anna Biscarri, va sortir ahir cap a la capital grega. Per a les de la Noguera, aquesta és la segona ronda continental d’aquesta temporada, a la qual accedeixen després d’haver quedat primeres de grup en la fase que es va disputar a la ciutat belga de Namur.

La disputa d’aquesta ronda ha obligat les lleidatanes a ajornar el partit de Lliga que havien de disputar davant del CajaSur Priego, que s’ha fixat per al proper 13 de gener.

tracking