SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Piqué no s’entrena i és dubte davant de la Reial Societat

També Arda Turan, mentre que Iniesta entra en el grup i apunta al clàssic

Iniesta ja es va incorporar ahir al treball de grup.

Iniesta ja es va incorporar ahir al treball de grup.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gerard Piqué no es va entrenar ahir amb els seus companys, a causa d’unes molèsties al peu, per la qual cosa podria ser dubte per al partit de demà davant de la Reial Societat a Anoeta. També és seriós dubte Arda Turan per un procés febril que li ha impedit entrenar-se, mentre que Andrés Iniesta va ser la gran novetat de l’entrenament d’ahir i apunta que podrà estar a disposició del tècnic, Luis Enrique, per al clàssic del proper 3 de desembre.

Piqué, que va patir un cop al peu durant el partit davant del Màlaga, no va prendre part en la sessió preparatòria d’ahir, encara que sí que va jugar dimecres davant del Celtic. A la Champions no va jugar el partit sencer, ja que es va ressentir de les molèsties i va ser substituït per precaució en el minut 72. El tècnic haurà de valorar ara si val la pena que forci demà a Anoeta o prefereix reservar-lo per al Madrid.

Exigeix 52 milions a Barcelona, Madrid, Atlètic, Sevilla i València per les comissions als agents

Per la seua part, Iniesta, que es va lesionar a Mestalla el 22 d’octubre al patir una entrada d’Enzo Pérez que li va produir una lesió parcial del lligament lateral extern i de la càpsula posterior del genoll dret, des d’aleshores ha anat progressant en el treball de recuperació primer al marge del grup i, des d’ahir, amb els seus companys, amb la qual cosa guanya enters per enfrontar-se el Madrid el pròxim cap de setmana.

D’altra banda, l’Agència Tributària ha ampliat la seua croada pel pagament de les comissions als agents de jugadors en els seus fitxatges i ha inclòs Barcelona, Atlètic de Madrid, Sevilla i València en la llista d’equips de futbol que deuen a Hisenda un total de 52 milions d’euros per la tributació irregular de les esmentades comissions durant els últims cinc exercicis fiscals. Així, ja són cinc els equips als quals Hisenda exigeix el pagament de diners corresponent a impostos, ja que el Reial Madrid es veurà obligat a pagar (si no prospera el seu recurs al Tribunal Econòmic Administratiu Central) un total d’11 milions d’euros per aquest concepte.

tracking