SEGRE

BÀSQUET LLIGA EBA

El Pardinyes recupera la primera plaça a l’esclafar el Cerdanyola

Setena victòria de l’equip d’Encuentra, molt superior al rival

Jaime Aventín intenta anotar envoltat de jugadors rivals.

Jaime Aventín intenta anotar envoltat de jugadors rivals.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Pardinyes va sumar ahir la setena victòria de la temporada a l’imposar-se amb claredat al cuer del grup C-B de la Lliga EBA, el Cerdanyola, resultat (98-67) que li torna, provisionalment, el liderat. L’equip que dirigeix Gerard Encuentra va ser l’absolut dominador del matx des del primer minut, al portar el ritme de joc i anotar amb facilitat, cosa que li va permetre assolir el final del primer quart amb 11 punts de marge (31-20).

El Cerdanyola, amb nombroses baixes, es va veure superat en tot moment pel conjunt lleidatà, que al descans havia deixat el duel totalment dat i beneït, ja que doblava el seu rival en el marcador (62-31).

L’equip lleidatà manava per 31 punts després del segon quart i va arribar a guanyar per 37

Aquesta diferència va permetre al tècnic lleidatà donar descans als jugadors més habituals i repartir minuts, encara que el Pardinyes va continuar trobant moltes facilitats en atac. D’aquesta forma, els locals van assolir l’últim quart amb un contundent 81-46. Aquests deu minuts els va aprofitar el Cerdanyola per maquillar lleugerament el resultat, ja que els barcelonins van arribar a perdre per 37 punts de diferència.

El Pardinyes lidera en solitari la taula a l’espera dels resultats d’avui del Quart i el filial del Palma, amb els quals estava empatat. El següent compromís de l’equip lleidatà serà dissabte vinent a la pista de l’Igualada, que només ha sumat dos victòries.

tracking