SEGRE

DEPORTES

Luis Enrique: “No m’interessa gens, el passat”

El tècnic no veu influència que el Barça hagi perdut a Anoeta els últims sis partits || “Valen igual aquests punts que els del Madrid”

Luis Enrique somriu ahir durant l’entrenament.

Luis Enrique somriu ahir durant l’entrenament.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador del FC Barcelona, Luis Enrique Martínez, es va mostrar ahir convençut de les possibilitats del seu equip avui en el partit a Sant Sebastià contra la Reial Societat (20.45, Movistar Partidazo), on el grup blaugrana no ha guanyat un partit dels últims sis disputats a la Lliga.

Creu Luis Enrique que l’única influència que pot venir és per l’últim partit disputat, que per al preparador va ser el de Glasgow, on els blaugranes es van emportar una victòria (0-2), però no l’esdevingut en anteriors temporades, encara que puguin haver creat una tendència. “No m’interessa el més mínim el passat. No té cap influència. No té cap importància en el que pugui succeir demà [avui per al lector]. L’únic, l’últim partit, a Glasgow, que ens reforça per al partit d’Anoeta”, va assenyalar a la sala de premsa de Sant Joan Despí.

Del partit, el preparador blaugrana va dir que espera una Reial “valenta quan hagi de pressionar alt, i replegada a prop de la seua àrea perquè no toquem amb facilitat”.

“I quan tingui la pilota, la veig ben posicionada i jugant llarg o en curt, segons la puguem pressionar”, va afegir. D’altra banda, l’entrenador blaugrana va admetre que després dels últims partits que ha pogut veure de la Reial “és un equip en ratxa positiva de joc i resultats, identificat amb la idea del seu entrenador”.

Precisament, del tècnic castellà Eusebio Sacristán, anterior segon entrenador blaugrana en diferents èpoques, va assegurar Luis Enrique que el veu capacitat perquè algun dia pugui arribar a asseure’s a la banqueta del Barcelona com a primer entrenador.

Sobre la proximitat del clàssic, i a causa que Neymar està a una targeta groga de la sanció, se li va preguntar a Luis Enrique si s’ha plantejat estalviar-li el xoc de Sant Sebastià al brasiler: “Estem de broma o què! Només hi ha un partit i és a Sant Sebastià. Valen els mateixos punts els de Sant Sebastià que els del Madrid.”

tracking