SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA

Recta final cap a la Copa

El Cadí la Seu, cinquè i amb l’objectiu del quart triomf seguit, afronta avui un complicat duel davant del Gernika || Arrojo torna després d’una lesió

El Cadí la Seu ha aconseguit tres victòries seguides per situar-se en cinquena posició.

El Cadí la Seu ha aconseguit tres victòries seguides per situar-se en cinquena posició.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Cadí la Seu rep avui (18.00) el Gernika Bizkaia en la primera de les quatre finals que li resten al conjunt de l’Alt Urgell per accedir a la Copa de la Reina, que disputaran els sis primers classificats a l’acabar la primera volta després de la confirmació de la FEB. D’aquesta forma, l’equip que dirigeix Joan Carles Pié, cinquè amb un balanç de cinc victòries i quatre derrotes, buscarà avui atansar-se una mica més al seu nou objectiu, per al qual dos triomfs més en les pròximes quatre jornades podrien ser suficients. Tanmateix, les lleidatanes volen donar continuïtat al bon moment de forma pel qual passen, després de sumar tres victòries consecutives i recuperar bones sensacions.

Per al partit d’aquesta tarda, Pié recupera Belén Arrojo, que va estar absent en l’últim compromís a la pista del Cref madrileny a causa d’una lesió, a banda de les internacionals Geo Bahí, Nogaye Lo i Svenja Brunckhorst, que han tingut compromisos de classificació per a l’Eurobàsquet amb les seleccions d’Espanya i Alemanya.

La Copa de la Reina la disputaran els sis primers classificats al final de la primera volta de la Lliga

L’equip basc també recupera l’eslovena Sandra Pirsic, exjugadora del Cadí i que també va acudir amb la selecció en l’última jornada internacional. Les lleidatanes hauran d’estar especialment atentes en el partit d’avui a una de les jugadores més determinants de la Lliga Femenina, l’aler pivot nord-americana Amisha Carter (16,3 punts i 9,9 rebots per partit), de forma que la defensa del joc interior tornarà a ser una de les claus del matx.

Gràcies a certa millora en aquest aspecte, el Cadí va aconseguir tirar endavant els tres últims partits davant Gran Canària, Zamarat i Cref.

Després de rebre avui al Palau d’Esports el Gernika Bizkaia, el conjunt de l’Alt Urgell visitarà el 4 de desembre el Campus Promete de Logronyo, després s’enfrontarà el dia 10 al líder i imbatut Girona en el derbi català de la Lliga Femenina, mentre que tancarà la primera volta de la competició el dia 17 visitant el Bembibre, a la recerca d’una de les primeres sis places de la classificació.

tracking