EL MILLOREL PITJOR

Els del Pla mostren qualitat

El Mollerussa juga el millor partit de la temporada davant de la seua afició || Els d’Edu March deixen sentenciat el matx en una gran primera part en la qual es van marcar tots els gols

El jugador del Mollerussa Fontana prova d’escapar-se de la defensa d’un oponent a prop de la línia de mig camp.

El Mollerussa va jugar, probablement, el millor partit des de l’inici de la temporada i va mostrar la capacitat que sempre se li ha pressuposat a aquest equip concebut per lluitar per les places d’ascens a final de temporada.

Davant dels de l’Albi, els locals van arrelar un gran encontre, sobretot a la primera part, en què ben col·locats i amb un futbol atractiu i vistós, però també pràctic i efectiu, es van imposar a la defensa rival amb certa comoditat. Val a destacar que Edgar Pocurull, que ja va disputar alguns minuts a Bellpuig la jornada anterior, per fi va poder debutar davant del públic del Municipal de Mollerussa i va deixar bons detalls de la seua qualitat mentre va estar sobre el terreny de joc.

Els d’Edu March van saltar al camp decididament a buscar la victòria i ja els primers minuts, dos ràpides jugades d’atac van deixar, primer Raya, i després Fontana, sols davant de Jimena, però cap dels dos va aconseguir superar-lo. Al minut 7, un penal assenyalat a l’àrea visitant va ser transformat amb encert per Raya, que va obrir així el marcador (1-0). La reacció visitant va portar l’empat tan sols al cap de quatre minuts, en l’única arribada amb perill dels de l’Albi, quan Bouhamidi va batre Joel per establir l’1-1.

Lluny d’estabilitzar-se o aturar-se, el ritme del matx va continuar viu i el Mollerussa va pressionar bé i va elaborar, per a alegria de la seua afició, un futbol ràpid i de qualitat que aviat va donar resultat. Al minut 24, una centrada de Marc Grau des de l’esquerra va ser desviada a gol per Perera (2-1). I tan sols un minut més tard, en un error defensiu visitant Rifi va estar molt atent i va aprofitar per empènyer el 3-1 després d’una falta d’entesa entre Jimena i un defensa de l’Albi.

Després del descans, el Mollerussa va semblar conformar-se amb el resultat i va abaixar la intensitat. Per la seua banda, l’Albi ho va aprofitar per guanyar presència en el mig camp i passar a dominar el joc, encara que sense grans ocasions de perill.

En canvi, els locals van disposar d’una gran oportunitat per marcar el quart a les botes de Raya, però que es va estavellar al pal. Malgrat el domini de l’Albi, el Mollerussa mai va témer pel resultat i es va limitar a mantenir la renda, amb una bona defensa i sortint quan podia en ràpids contraatacs que buscaven l’esquena rival i augmentar l’avantatge, però el marcador ja no es va moure.