EL MILLOREL PITJOR

L’EFAC segueix a l’alça

Els del Segrià vencen clarament a domicili i estrenyen el setge al liderat del Balaguer || Una gran defensa i un atac eficaç, les claus de la victòria

Un jugador de l’EFAC supera un contrari i controla la pilota amb el pit en una de les jugades del partit d’ahir.

D’altra banda, va destacar que “en la segona meitat sí que és cert que el domini i el control ha estat nostre, perquè, a més, hem estat tremendament eficaços”. Giménez va marxar molt content, perquè “la nostra defensa ha estat perfecta i no els hem deixat crear cap ocasió”.

?

castelldefels

Segon triomf consecutiu per a l’EFAC Almacelles. L’equip que dirigeix David Giménez li va endossar una contundent golejada al Vista Alegre al sempre complicat feu de Can Vinader (0-4). Una victòria incontestable dels roig-i-negres, que no van donar cap opció al seu rival i van assaltar el camp barceloní per continuar enfilats a la zona noble de la classificació. La nota negativa del partit, a més del resultat, també va ser per a les files locals, amb la fractura del pòmul dret de Gilberto. L’EFAC va arrasar en la visita els homes d’Eloy Martínez, però res ho feia presagiar després de la primera mitja hora de joc. Van ser els blaus els que van gaudir de la primera ocasió clara. En una combinació de Stepan amb Jarabo, aquest últim li va cedir la pilota a Cano, però la seua rematada la va aturar Jordi Chiné amb conflictes al costat del pal dret. Passat l’equador del primer acte, un error del visitant Joel a punt va estar d’aprofitar-lo Stepan, però el xut del davanter local se’n va anar a l’exterior la xarxa. A partir d’aquí, l’EFAC va convertir el seu domini territorial en ocasions i no va parar fins a liquidar la contesa. Primer va fer un avís amb una centrada de Lluís Roqué des de l’esquerra que Tomás va refusar malament, la pilota va arribar a les botes d’un Enric Bosch que va colpejar a boca de canó i el porter va acabar rebutjant amb una gran parada. L’ocasió, tanmateix, seria l’avantsala del 0-1.

Al tall del descans, Héctor Badia la posava des de banda esquerra i el mateix Enric Bosch, sens dubte el millor del partit, rematava a la perfecció per donar avantatge als seus (0-1).

Després del descans, a l’EFAC no va poder fer res més que confirmar la seua superioritat i ho va fer de manera notòria. Roger Canadell enviava un córner a l’àrea petita que Héctor Badía, de cap, convertia en el 0-2. Cinc minuts més tard (66’), una contra de manual arribava a les botes d’un Bosch que encertava a creuar-la davant de la sortida de Tomás (0-3). I, poc després, Roger Canadell tornava a agafar el protagonisme amb una gran jugada per la banda esquerra en la qual, després de retallar sobre el contrincant, l’engaltava dur i ras per fer el 0-4 definitiu.

Fins al xiulet final, no hi va haver més ocasions ni conats de resistència d’un Vista Alegre menys batallador que en altres ocasions i un EFAC que va arrelar un partit perfecte a Can Vinader.

Amb aquesta victòria, l’EFAC se situa a dos punts del liderat i tan sols a un del segon classificat. Les tres jornades

següents

, on s’enfrontarà a Balaguer i San Cristóbal, seran el baròmetre d’un EFAC Almacelles en ratxa que continua somiant amb l’ascens.

“Hem estat tremendament eficaços”El tècnic de l’EFAC va destacar que “ha estat un partit en el qual ho hem fet tot bé davant d’un bon rival que ho ha fet millor del que el resultat diu. Crec que el primer temps ha estat més igualat, amb alguna ocasió d’ells però sense crear-nos un gran perill. Per sort, en una acció combinativa ens hem avançat al tall del descans i després ja ha anat tot millor”.