Futbol

Millora insuficient

El Lleida posa fi a una ratxa de tres derrotes consecutives amb un merescut empat a la Nova Creu Alta || Els de Siviero es van avançar en el marcador i Valiente va estavellar una pilota a la creu amb 1-1

Cristian Fernández controla una pilota davant de la pressió d’un jugador del Sabadell, en una acció del partit que es va disputar ahir.

El Lleida va sumar un punt després de tres derrotes consecutives (1-1), en un partit en el qual va evidenciar una notable millora en relació amb partits anteriors, però que tampoc va ser suficient per sumar tres punts importantíssims per abandonar la zona de descens. El Lleida, que va ser capaç d’avançar-se en el marcador, no va poder mantenir aquest avantatge i va acabar empatant tot i tenir tantes ocasions, o més, que el rival, sobretot en el segon temps, en el qual amb el partit totalment trencat tots dos equips es van llançar a un constant intercanvi de cops que hauria pogut donar la victòria a qualsevol dels dos conjunts.Siviero, que va tenir la baixa d’última hora de Toño Vázquez, va tornar al 4-4-2 i de nou va innovar l’onze de sortida buscant una alineació solvent. La provatura va semblar que no donava fruits en els primers minuts, en els quals el Sabadell va tancar en la seua àrea el Lleida, encara que sense generar ocasions de perill. En canvi, a partir del quart d’hora, el Lleida es va estirar. Ho va provar Indiano (18’), el millor ahir dels blaus, abans que Fran Moreno (20’), amb la col·laboració d’un defensor arlequinat, enviés la pilota al fons de la xarxa (0-1). El gol va fer mal al Sabadell, que va desaparèixer del camp, mentre que el Lleida, abans del descans, va tenir tres clares ocasions a càrrec d’Indiano (25’), Cristian Fernández (32’) i Doncel (40’), però les dos primeres van anar fora i, la tercera, la va aturar el porter local.

La segona part va ser una altra cosa. El tècnic local va fer un doble canvi que va resultar clau. Tant Jordan Gaspar a la banda dreta com Txomin a l’esquerra van trobar forat i van ser un malson per a la defensa lleidatana. Gaspar va tenir l’empat de sortida (49’), però Campos ho va evitar enviant la pilota a córner i, poc després, Txomin, creuant la pilota lluny de la porteria lleidatana (54’), va establir l’empat (1-1). A partir d’aquí, el partit es va anar trencant a poc a poc i tots dos equips van acceptar l’intercanvi de cops. Els del Lleida van ser més perillosos que els del Sabadell, però el marcador ja no es mouria. Andriu (59’) i Doncel (62’) van tenir el gol a l’abast, però no li van donar la direcció adequada a les seues rematades, el mateix que Quintillà (64’), i la creu, amb Ezkieta ja batut, va tornar una rematada des de l’àrea petita de Valiente (77’). A partir d’aquí, tret d’una rematada a última hora de Cristian Alfonso (83’) que va anar fora per poc, totes les ocasions van ser del Sabadell. Campos va evitar el gol en ajustats xuts de Jordan Gaspar (80’) i en un cop de cap a boca de canó d’Ian González (88’), mentre que de nou Gaspar (84’) i Txomin (89’) van enviar la pilota fora en una posició immillorable per marcar. Un empat que no va satisfer cap dels dos equips, que es van retirar convençuts que haurien pogut guanyar.