SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida inicia una campanya per ajudar ONG a l’Àfrica

Col·laboració amb la Fundació Banc de Recursos per recollir material usat

El Lleida B jugarà un partit amistós aquest dijous per compensar l’aturada de la Lliga el cap de setmana.

El Lleida B jugarà un partit amistós aquest dijous per compensar l’aturada de la Lliga el cap de setmana.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Lleida Esportiu posa avui en marxa una campanya solidària, en col·laboració amb la Fundació Banc de Recursos, que té com a objectiu recollir equipaments diversos, que estiguin en bon estat, i que aniran destinats a cobrir peticions de diverses organitzacions no governamentals que treballen en països africans i a Catalunya. L’objectiu és destinar aquest material a persones que no disposin de recursos per comprar-los.

Entre el material que es necessita hi ha bicicletes, patinets, matalassos, teclats d’ordinador, torres (CPU), telèfons mòbils, roba d’esport –preferentment d’estiu–, gorres, guants de porter, botes i sabatilles esportives. També es necessiten llibretes escolars i llapis de colors.

La Fundació Banc de Recursos ja prepara dos contenidors per enviar el material recollit al Txad i al Senegal. Part d’aquest material es reutilitza per a altres usos, com és el cas de les bicicletes, amb les quals als països africans es construeixen cadires de rodes que es destinen als nens i les nenes que tenen la mobilitat reduïda com a conseqüència de la pòlio.

El club ha establert un dispositiu de recollida d’aquest material, que podrà entregar-se avui, demà i dijous, de 16.00 a 20.00 hores. Es podrà dipositar en caixes que estaran situades al costat dels vestidors del futbol base, a l’Annex.

Aquesta no és l’única iniciativa solidària en què treballa el club, ja que també col·labora amb el col·legiat Xavier Estrada Fernández en l’organització d’un partit inclusiu que es jugarà al Camp d’Esports el 27 de desembre vinent.

El filial jugarà un amistós aquest dijous contra el Borges (21.00 h)El Lleida B disputarà un amistós aquest dijous al camp del Borges (21.00 h), aprofitant l’aturada de la Lliga, tant a Primera Catalana, on milita el filial blau, com a Segona Catalana, al Grup 5 del qual és líder l’equip de les Garrigues. Aquest cap de setmana tampoc hi ha partits a Tercera ni a Quarta Catalana. A Primera Catalana l’únic matx que es disputarà és el que enfrontarà diumenge el Vilanova amb el Balaguer.

tracking